Новинки Hublot на Geneva Days 2018

Чим порадує шанувальників бренду 2018 рік.

На початку календарного року з новинками швейцарської годинної промисловості можна познайомитися не тільки на салоні SIHH. Паралельно з салоном у Palexpo бренди, які не беруть участь у женевській виставці, презентують свій новий годинник у рамках окремого заходу – так званих Geneva Days. Один із найактивніших учасників «женевських днів», компанія Hublot, у січні представила цілу серію нових моделей.

Hublot Classic Fusion Chronograph Italia Independent

Hublot Classic Fusion Chronograph Italia Independent
До найяскравіших новинок Geneva Days можна сміливо віднести поповнення до серії костюмних хронографів, створених спільно з марками Italia Independent та Sartoria Rubinacci. Родзинкою цих моделей стали циферблати та ремінці, виготовлені з класичної костюмної тканини. Годинник випущений у трьох версіях. Перша представлена ​​в корпусі з полірованого титану та обмежена серією 100 екземплярів. Друга виготовлена ​​з полірованої кераміки та також обмежена сотнею екземплярів. Матеріалом для третьої версії, обмеженої 50 екземплярами, послужив золотий метал King Gold. Годинник працює на базі автоматичного калібру HUB1143, оснащеного 42-годинним запасом ходу.

Hublot Classic Fusion All Ceramic

Hublot Classic Fusion All Ceramic
Hublot Classic Fusion All Ceramic
У 2018 році колекція Classic Fusion поповнилася моделями в корпусах із чорної кераміки з інтегрованим керамічним браслетом. До серії All Ceramic увійшли тристрілочники з покажчиком дати та хронографи, представлені в корпусах діаметром 42 та 45 мм.

Hublot Big Bang One Click Sapphire 39 mm

У новому жіночому годиннику з колекції Big Bang Hublot пофарбувала прозорий сапфіровий корпус у м'які відтінки рожевого та блакитного, використавши для цього оксиди алюмінію та титану (рожевий колір) та оксид заліза (блакитний колір). Безель годинника, випущеного трьома лімітованими серіями по 200 екземплярів кожна, прикрашають 42 діаманти. Приємний бонус для жінок – система заміни ремінця «One Click».

Hublot Big Galaxy Unico Sapphire Galaxy

Hublot Big Galaxy Unico Sapphire Galaxy
Hublot Big Galaxy Unico Sapphire Galaxy
Ще одна новинка з корпусом із сапфіру – Big Bang Unico Sapphire Galaxy. На вибір покупцю представлено 2 варіанти виконання: у світлому прозорому корпусі та у корпусі з димчастого сапфіру. Корпус годинника прикрашений кольоровим камінням багетного огранювання. Для обробки використані аметисти та сапфіри рожевого, помаранчевого, блакитного кольорів та кольору фуксія.

Hublot Big Bang Ferrari Magic Gold

Hublot Big Bang Ferrari Magic Gold
Новий продукт творчого тандему Ferrari x Hublot – це модель Big Bang Ferrari Magic Gold. Як заявлено в назві, корпус годинника виконаний з ультраміцного сплаву Magic Gold. Дизайн годинника збудований на посиланнях до дизайну Ferrari. Так, хвилинний лічильник хронографа нагадує лічильник кіл, а віконце дати запозичило форму коробки передач. Корпус годинника посаджений на ремінець зі шкіри алькантара з підкладкою з каучуку і червоним швом, який можна помітити на сидіннях Ferrari. Під сапфіровим циферблатом проглядається мануфактурний калібр UNICO HUB1241, розрахований на 72 години роботи без підзаводу.

Hublot Big Bang Meca-10 10-Day Power Reserve Blue Ceramic

Hublot Big Bang Meca-10 10-Day Power Reserve Blue Ceramic
Модель Big Bang Meca-10 Blue Ceramic виготовлена ​​з високотехнологічної кераміки, яка є діоксидом цирконію, що сплавляється при високих температурах. Альтернативна версія моделі має корпус із сплаву King Gold. На окрему увагу в годиннику заслуговує механізм. Продукт дворічних, калібр з ручним підзаводом, оснащений двома барабанами, які забезпечують роботу відразу двох індикаторів запасу ходу.
Hublot Big Bang Meca-10 10-Day Power Reserve Blue Ceramic
Перший оснащений двома зубчастими секторами, які переміщаються горизонтальною напрямною. Система відображає запас ходу днями. Відстежити процес можна завдяки зубчастому коліщатку в нижній частині циферблата: скільки днів залишилося механізму до наступного підзаводу покаже червона рамка, якою виділяється відповідна цифра на коліщатку. Коли запас енергії, необхідної для роботи механізму, знижується до 3-х днів, інформація починає відображатися у віконці, розташованому на 3-годинній позначці.