Breitling представила нову колекцію Navitimer 8

До колекції увійшли Navitimer 8 B01, Navitimer 8 Unitime, Navitimer 8 Chronograph, Navitimer 8 Automatic та Navitimer 8 Day & Date

29 січня в Шанхаї Breitling представила свою нову колекцію Navitimer 8, названу на честь департаменту Huit Aviation Department, створеного компанією в 1938 році для виробництва приладів для кабіни пілота та «громадянських» годинників. У назві закріплена цифра 8 (Huit – фр. «вісім») – відсилання до 8-денного запасу ходу інструментів, що пропонувалися. У нову серію волі 5 моделей, присвячених зв'язкам Breitling із авіацією. Дизайн новинок нагадує про історичну модель Ref. 768 з безелем, що обертається, і трикутним покажчиком.

Нові Navitimer 8 B01 оснащені калібром Breitling 01 із автопідзаводом, встановленим у 43-міліметровий корпус. Запас ходу сертифікованого механізму COSC з функцією хронографа перевищує 70 годин. Механізм можна розглянути завдяки задній прозорій кришці. На циферблаті розмістилися 30-хвилинний та 12-годинний лічильники та віконце дати. Годинник представлений у корпусі з нержавіючої сталі із чорним або синім циферблатом або з 18-каратного золота із циферблатом бронзового відтінку. Годинник доступний на браслеті з нержавіючої сталі або ремінці зі шкіри алігатора.

Navitimer 8 Unitime призначено для мандрівників. Це автоматична модель, що працює за допомогою калібру Breitling B35 з двома барабанами та запасом ходу понад 70 годин. Годинник з функцією світового часу може мати чорний або сріблястий циферблат. 43-міліметровий корпус закріплений на шкіряному ремінці.

У колекцію увійшов і Navitimer 8 Chronograph, оснащений сертифікованим COSC механізмом Breitling 13 із запасом ходу понад 42 години. 43-міліметровий корпус (може мати DLC-покриття) доповнений шкіряним ремінцем або сталевим браслетом.

Navitimer 8 Day & Date дозволяють швидко впізнавати день тижня завдяки віконце у верхній частині циферблату. За роботу годинника відповідає калібр Breitling 45 із запасом ходу більше 40 годин. У серію увійшов годинник із чорним і синім циферблатами під сапфіровим склом. 41-міліметровий корпус виконаний зі сталі та має глуху задню кришку.

Нарешті, Navitimer 8 Automatic, натхненний годинником Breitling з 1930-40-х років, керуються калібром Breitling 17, встановленим у корпус діаметром 41 мм. Запас перебігу моделі перевищує 40 годин.