Сара Сампайо в прикрасах Messika на вечірці у рамках PARIS FASHION WEEK

Сара Сампайо

Наприкінці січня 2018 р. португальська супер-модель, одна з «ангелів» компанії Victoria's Secret, особа таких світових брендів як Replay та Blumarine, і з недавніх пір Посол Краси відомого ізраїльського бренду Moroccanoil, Сара Сампайо (Sara Sampaio), відвідала щорічну 16 -й вечірки Sidaction diner у рамках Paris Fashion Week у діамантах від французького ювелірного будинку Месіка.

Сара Сампайо

Сара вибрала для вечора прикраси з останньої колекції Месіка: кольє-чокер та каблучка – Move High Jewelry Addiction у білому золоті та паві з білих діамантів. Вироби цієї колекції є дуже популярними серед зірок фешн-індустрії. Вони – по-справжньому привабливі та чарівні, виконані вручну найкращими ювелірами в майстерні в Парижі за ескізами однієї з найпопулярніших топ-моделей сучасності Джіджі Хадід.

Сара Сампайо

Також на руках дівчата блищали діаманти в кільці Glam'Azone, виконаному в 18 К білому золоті в елегантному стилі, який поєднує жіночність і войовничість одночасно. Свій вечірній образ модель завершила блискучими сережками двох різних колекцій: сережки My Twin Trio з діамантами трьох огранок: грушоподібної, овальної та смарагдової та сережки-кафи High Jewelry Swinging Paris з білими діамантами овального огранювання.