Новий виставковий простір Messika у Stephen Silver Fine Jewelry

Рітейлер ювелірних прикрас в Силіконовій долині Stephen Silver Fine Jewelry спеціалізується на власних ювелірних виробах, виготовлених вручну, які ділять простір зі значними предметами та годинниками від провідних швейцарських брендів. Але Menlo Park нещодавно додав до свого магазину перший зовнішній ювелірний бренд – бренд прикрас із діамантами Messika. Магазин, що знаходиться в Rosewood Sand Hill, створив гламурний простір для бренду, який в останні роки став фаворитом червоної килимової доріжки і законодавцем мод.

Співзасновники магазину Стівен та Джаред Сільвер прийняли засновника та дизайнера Messika Валерію на вечірці з нагоди запуску магазину у магазині 22 жовтня у Менло-Парку. У заяві Стівена йдеться про те, що він «знайшов особливу синергію з Валерією Мессіка». Він додав: «Сім'я Сільвер і сім'я Месіка – це ювеліри, які поєднують кілька поколінь, з давніми зв'язками в міжнародній торгівлі дорогоцінним камінням, і кожен із них дотримується неортодоксального підходу до ювелірних виробів. дизайн.

Валерія Мессіка із задоволенням взялася за можливість створити ефектну присутність бренду у Менло-Парку, який є ідеальним епіцентром Силіконової долини.

Купити вироби бренду Messika у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151.