Нові Breitlight Avenger Hurricane Military лімітованою

НОВА УДАРНА СИЛА

Нові Avenger Hurricane Military лімітованої серії з його чорним авангардним корпусом із Breitlight®, циферблатом із цифрами в авіаційному стилі та мануфактурним калібром Breitling з автопідзаводом, завдяки якому час відображається на ексклюзивному 24-годинному циферблаті, гордо представляє можливості інструменту, для якого досконалість – це норма.

У цій новій версії цього супер-зарядженого хронографа Breitling, випущеної в кількості 1000 екземплярів лімітованої серії, додав до чорного циферблату люмінесцентні стрілки і цифри жовто-бежевого кольору з ефектом легкої патини, що нагадують про прилади, що випускалися 1940 брендами роках – як нагадування про давню спадщину Breitling у повітроплавній та військовій сфері. Але, хоча модель Avenger Hurricane Military створює виразне враження, що вона вже побувала на багатьох завданнях, вона перш за все заявляє про себе, як про годинник, створений зустрітися віч-на-віч з нинішніми і майбутніми складнощами.

Breitling справді подарував їй вражаючий корпус діаметром 50 мм із Breitlight® - Ексклюзивного, високотехнологічного матеріалу в 3,3 рази легше, ніж титан, і в 5,8 разів легше, ніж сталь, але при цьому істотно міцнішого. Він має низку характеристик (виключною стійкістю до механічних впливів, тертя та корозії, температурної стабільністю, а також антимагнітними та антиалергенними властивостями). Ця ультра-легка і міцна конструкція (з вологозахищеністю до 100 м / 330 футів) додатково укріплена поздовжніми захисними елементами, безелем, що обертається, з виступами і неслизькими кнопками і головкою, що забезпечує оптимальну легкість у їх використанні, навіть у рукавичках.

Щоб забезпечити унікальний і надійний хід, який дає вражаючу точність вимірювання часу, модель Avenger Hurricane Military оснащена мануфактурним калібром Breitling B12, хронографічним механізмом з автопідзаводом, що відображає час в оригінальному 24-годинному режимі, який зазвичай використовується військовими та пілотами, COSC (Швейцарський офіційний інститут хронометрії), що є вірною запорукою вищої точності. Легкість сприйняття 24 чисел трафаретного типу в авіаційному стилі, як і показань хронографа, посилюється товстим сапфіровим склом з двостороннім захистом від відблисків.

Ексклюзивний ремінець також поєднує комфорт та міцність, посилені чорною каучуковою підкладкою та торцями, а його верх виконаний з високоміцного текстилю Military кольору хакі із рядком тон у тон.

Нова ударна сила вливається в ескадрилью Avenger Hurricane.