Breitling SUPEROCEAN HÉRITAGE II

НОВИЙ ДУХ ВІДКРИТТІВ

Бренд Breitling переробив свою лінію Superocean Héritage, присвячену дослідникам сучасності. Результатом став новий циферблат – як ніколи оригінальний, чистий та динамічний – для цієї вкрай успішної колекції святкує свій 60 ювілей у 2017 р.

Вперше випущений в 1957 р. годинник для професійних пірнальників Superocean, що швидко набули популярності серед перших ентузіастів занурень під воду заради відпочинку, з тих пір послужили основою для декількох поколінь приладів, що відрізняються незрівнянною ефективністю у водній стихії. Крім того, Breitling зберіг дух оригінальної моделі в лінійці під назвою Superocean Héritage, яка стала однією з зіркових колекцій бренду завдяки своєму унікальному і непідвладному часу вигляду, що поєднується з передовою технологією.

Відзначаючи 60-річчя цього піонера безмежних просторів, Breitling пожвавлює його культовий дизайн, зберігаючи при цьому унікальний характер. Головні зміни набули форми нового сталевого безелю з ультра-міцним високотехнологічним керамічним кільцем, стійким до подряпин та вкрай ударостійким. Зникнення металевого кільця, що оточує хвилинне коло, означає, що безель начебто зливається в єдине ціле з циферблатом такого ж кольору, прикрашеним оригінальним логотипом Superocean. Незвичайна форма стрілок (трикутна годинна і ромбоподібна хвилинна) і трохи конічні годинникові мітки, що зміцнюють зв'язки з моделлю 1957 року, забезпечуючи при цьому оптимальну легкість сприйняття інформації, посилену люмінесцентними точками.

Superocean Héritage II випускається у вигляді годинника двох розмірів (42 і 46 мм) і у вигляді хронографа діаметром 46 мм; всі вони доступні у трьох колірних варіантах: чорному, синьому та бронзовому. Останні версії випускаються з ексклюзивним абсолютно новим ремінцем з каучуку та шкіри відповідного кольору, і підкреслені контрастним рядком. Крім ремінців з телячої шкіри, крокодилової шкіри або каучуку, всі моделі можуть бути оснащені сітчастим сталевим браслетом, що нагадує легендарну версію 1957 року.

З точки зору характеристик, Superocean Héritage II володіє всіма технічними якостями, які зробили його ідеальним компаньйоном у захоплюючих пригодах на землі, в морі та в повітряному просторі. Superocean Héritage II Chronographe 46 оснащений механізмом хронографа з автопідзаводом, що пройшов хронометричну сертифікацію COSC (Швейцарському офіційному інституті хронометрії). Мануфактурний калібр B20, що встановлюється в моделі Superocean Héritage II 42 і 46, також має сертифікацію COSC - це високоточний, надійний і міцний механізм з автопідзаводом, що має запас ходу 70 годин. Створений на основі калібру Tudor MT5612 і відрізняється ексклюзивним оздобленням, він є одним із плодів нещодавньої співпраці цих двох брендів, які зараз поєднують свій досвід у створенні та виготовленні певних механічних годинникових механізмів.

Міцний сталевий корпус з його головкою, що загвинчується, має водостійкість до 200 м (660 футів). Хвилястий однонаправлений безель з люмінесцентною точкою на 12 годинах оснащений системою зворотного стопора зі 120 зубцями, що дозволяє вкрай точно його регулювати і забезпечує високу плавність обертання при вимірюванні часу при зануренні під воду або при проведенні різних операцій, пов'язаних з вимірюванням часу, зокрема в авіації. Це новий дух відкриттів.