НИРІЛЬНИК ІЗ СТАЛЕВИМ ХАРАКТЕРОМ: BREITLING SUPEROCEAN 44 SPECIAL

Завдяки своєму міцному сталевому корпусу, ультра-зрозумілому циферблату і високотехнологічному керамічному безелю, що обертається, новий Superocean 44 Special спокійно занурюється на глибину 1000 м (3300 футів). Ця спеціальна серія з її технічним та оригінальним стилем доступна у чорній чи синій версії.

На землі, у повітрі чи під водою: Breitling завжди тримає марку, коли справа стосується великих досягнень. З 1957 р. лінійка Superocean постачає найпередовіші технології на службу професійним пірнальникам та любителям водних пригод.

З усіх приладів Breitling, присвячених підкоренню глибин, Superocean 44 Special відрізняється своїм безелем, що обертається, виготовленим з кераміки, ультраміцного і стійкого до механічних впливів матеріалу, призначеного для найекстремальніших місій. Цей чорний або синій безель, в колір циферблату, ставиться на сталевий корпус з матовим верхом і полірованими боками, головкою підзаводу. Найвищою мірою мужній, технічний та потужний зовнішній вигляд триває у сталевому браслеті з його міцною конструкцією, чорному або синьому каучуковому ремінці з рельєфним центральним візерунком та фірмовим написом Breitling.

Що стосується решти, Superocean 44 Special має всі відмінні характеристики справжніх професійних годинників для нирців. Водостійкість до глибини 1000 м (3300 футів). Головка підзаводу, що загвинчується, з подвійною прокладкою. Запобіжний клапан, що служить для вирівнювання тиску всередині та поза корпусом. Великі люмінесцентні позначки забезпечують чудову легкість сприйняття інформації. Стрілки-покажчики дозволяють чітко відрізняти годинник від хвилин. Часові мітки різних форм для п'ятихвилинних, п'ятнадцятихвилинних інтервалів та 12 годин. Система односпрямованого обертання безеля не допускає зміщення часу, а зубчаста поверхня дозволяє легко керувати ним навіть у рукавичках. Секундна стрілка з червоним кінцем і маленьким люмінесцентним трикутником дозволяє в будь-який час переконатися в тому, що механізм працює. Не забудьте сапфірове скло з двостороннім захистом від відблисків, що дозволяє легко сприймати показання навіть у розпалі подій.

Усередині цього приладу зі сталевим характером б'ється механічний механізм з автопідзаводом, що пройшов хронометричну сертифікацію в COSC (Швейцарський інститут офіційного тестування хронометрів), що є запорукою точності та надійності.