ЗА РІК ДО КУБКА СВІТУ ФІФУ 2018.

Зі свого нового магазину в серці російської столиці та під переможною аурою Король футболу Пеле, Hublot відраховує час усіх основних моментів на Планеті Футболу.

16 червня 2017 року в самому центрі Москви Hublot відкрили свій новий магазин в історичній будівлі «Метрополь». Hublot невипадково вибрали цей момент. Лише за рік до Чемпіонату світу ФІФА та 1 день з моменту старту Кубка Конфедерацій ФІФА (з 17 червня по 2 липня) на Червоній площі рекордсмен чемпіонатів світу Пеле залишив свій переможний відбиток у часі. Разом з Рікардо Гвадалупе, генеральним директором Hublot і Філіпом Ле Флоком, комерційним директором FIFA, Пеле був присутній на церемонії розрізання стрічки до свистка, що сигналізує про непохитну прихильність Hublot до футболу. Своїми статусами – «Офіційний годинник FIFA» Чемпіонату світу 2018 року, «Офіційний хронометрист FIFA» Кубка конфедерацій 2017 року та Чемпіонату світу з футболу 2018 року, своїми 4 офіційними стендами, а так само годинниками Big Bang з ремінцями, , Hublot панує у годинниковій справі та футболі!

У своєму новому магазині, площею майже 120 м2 у Метрополі, Hublot зібрали своїх друзів, щоб відсвяткувати 12 місяців, які відокремлюють нас від початку наступного чемпіонату світу з футболу. Швейцарські годинникар запросили «короля футболу» Пеле, який лише у 17 років забив 6 голів і отримав Кубок світу з його ім'ям. Він є неперевершеним чемпіоном світу, будучи єдиним триразовим переможцем турніру до сьогодні.

З завтрашнього дня понад рік світ футболу дивитиметься на Росію. Планета Футболу існуватиме, тепер і завжди, у часі Hublot. Втретє беручи участь у Кубку світу ФІФА, від Південної Африки та Бразилії, Hublot відлічуватиме хвилини найпопулярнішого міжнародного конкурсу на Землі. З 14 червня до 15 липня 2018 року в Росії пройде 21-й чемпіонат світу з футболу, але до цього стартував Кубок Конфедерацій ФІФА 2017 року.

КУБОК КОНФЕДЕРАЦІЙ ФІФА 2017

Hublot є офіційним хронометристом Кубка конфедерацій FIFA 2017 і віддає шану 8 футболістам, які змагатимуться на полі, представивши унікальну серію змінних ремінців у кольорах країн, що беруть участь, для своєї символічної моделі годинників Big Bang Unico. Запатентована система One Click дозволяє вам підтримувати команду на ваш вибір під час матчів. У годинника канонічний механізм з 330 деталей, хронометр «flyback» з коліщатком колонного типу з боку циферблата і двостороння автоматична прокрутка. На полі, де годинникар домінуватиме в грі, відраховуючи час, заміни гравців та оголошення додаткового часу показуватимуться на офіційних табло у формі моделі Big Bang.

Будучи частиною найвідоміших змагань ФІФА та УЄФА, Hublot є ключовим гравцем у всіх матчах та у всіх перемогах. Чемпіон Planet Football знову стане зірковим майстром годинника Кубка світу.