МЕДАЛІСТИ ФЕСТИВАЛЮ STARMUS ОТРИМАЮТЬ OMEGA SPEEDMASTER

OMEGA представили троє унікальних годинників Speedmaster для медалі Стівена Хокінга за популяризацію науки на фестивалі Starmus 2017 року в Тронхеймі, Норвегія.

Музикант-новатор Жан-Мішель Жарр, астрофізик та письменник Ніл де Грасс Тайсон та виконавчі продюсери хітового серіалу The Big Bang Theory отримали спеціально створені OMEGA Speedmaster разом із головною нагородою фестивалю.

Фестиваль Starmus, поєднання науки, мистецтва та музики, допомагає широкому загалу зрозуміти і оцінити науку. З 2011 року у програмі фестивалю виступи та презентації астронавтів, космонавтів, лауреатів Нобелівської премії та видатних діячів науки, культури, мистецтва та музики.

18-ти каратний золотий годинник OMEGA Speedmaster Moonwatch Professional Chronograph 42 мм, презентований переможцям, відрізняється своєю унікальною задньою кришкою, на якій написано «ВЛАСНИК МЕДАЛІ СТИВЕНА ХОКІНГУ ЗА ПОПУЛЯРИЗАЦІЮ НАУКИ», а також медальоном з медальйоном . Також на кришку нанесено логотип Starmus та зображення Олексія Леонова під час першого виходу людини в космос та гітари музиканта Queen Брайана Мея «Red Special». У годиннику встановлено калібр OMEGA 1861, практично такий самий механізм, як той, що приводив у дію годинник астронавтів НАСА, які побували на Місяці.

Фестиваль Starmus – поєднання науки, мистецтва та музики, допомагає широкому загалу зрозуміти та оцінити науку гідно.

OMEGA оголосили про своє партнерство з визначним науковим фестивалем на початку цього року на спеціальній прес-конференції у Лондоні.