HUBLOT НА ЖЕНІВСЬКОМУ ОЗЕРІ!

Будучи офіційним хронометристом 79 парусної регати Bol d'Or Mirabaud, Hublot представляють свій обмежений випуск Classic Fusion Chronograph Bol d'Or Mirabaud 2017

ВЖЕ П'ЯТИЙ РІК ПОДРЯД HUBLOT ЯВЛЯЄТЬСЯ СПОНСОРОМ І ОФІЦІЙНИМ ХРОНОМЕТРИСТОМ BOL D'OR MIRABAUD. ЦЕЙ ПРЕСТИЖНИЙ КОНКУРС ДОВОЛЯЄ HUBLOT ПРОДЕМОНСТРУВАТИ СВОЮ ПРИВ'ЯЗАНІСТЬ ДО СВОЇХ КОРИНЬ У ЖЕНІ І ЇХ КОХАННЯ ДО ВІДЕЛЬНОГО СПОРТУ. У КІНЦІ КІНЦІВ, ЯК Інакше могло б бути з такою назвою, ЯК HUBLOT, що означає ілюмінатор на французькому?

Досвідчені яхтсмени та яхтсменки один проти одного, вітру та самих себе, Bol d'Or Mirabaud – ідеальне відображення філософії Hublot. Як диктують традиції, суперники вирушать із Порт-Нуар у Женеві о 10 годині ранку в суботу, 17 червня. Потім вони мають пройти 66,5 морських миль – 123 кілометри – від Порту Нуар до Бувері та назад. Не менше 100 волонтерів та човнів із Женевського яхт-клубу контролюватимуть понад 500 зареєстрованих одно- та багатокорпусних вітрильних човнів. Багато міжнародних моряків також братимуть участь у цьому заході.

Тисячі глядачів, які завжди присутні, зможуть переглянути легендарний старт із берегів Женевського озера, де Hublot створили pop-up магазин. Для тих, хто, на жаль, не може бути присутнім, на веб-сайті та YouTube каналі Bol d'Or Mirabaud доступна пряма трансляція та карта, що показує прогрес змагання. Вбудовані камери дозволять вам взяти участь у регаті.

Ця хвиля пристрасті також надихнула Hublot на виробництво ексклюзивних годинників, які будуть випущені в кількості 79 штук – Classic Fusion Chronograph Bol d'Or Mirabaud 2017. змагання.

Спонсорство, хронометрія та ексклюзивна модель: Hublot підтримує регату Bol d'Or Mirabaud на всіх рівнях. Третє видання Classic Fusion Chronograph Bol D'or Mirabaud 2017 буде поширене серед переможців Bol d'Or Challenge, Bol de Vermeil та ACVL-SRS Trophy. Hublot поділяє пристрасть до вітрильного спорту з учасниками регати та бажає їм гарної гонки!