ТОП – 3 прикраси під літній настрій

Літо сьогодні сповнене сюрпризів. Один день ти біжиш на роботу в теплому светрі, а завтра готова кинути всі справи і піти у відпустку, тому що тепле сонечко так і манить повалятися на пляжі. Але незважаючи на мінливий настрій погоди ми пропонуємо кожній дівчині залишатися яскравою!

Доповнити новий літній образ допоможуть аксесуари! Часовий салон "АКЦЕНТ" радить 3 яскраві серії прикрас, які вдало впишуться в образ:

  1. CASATO GIOIELLI

    Колекція Tai Mee

    Аксесуар для рішучих та впевнених у собі дівчат. Якщо Ви відчуваєте, що кров вирує в жилах, а душа просить вийти на прогулянку в червоних туфлях - не відмовляйте собі, а покажіть всьому світу, на що здатні справжні жінки!

  2. ТОМАС САБО

    Колекція Africa

    У самій назві колекції літній настрій! Прикраса підійде любителькам природи та незвичайних поєднань в одязі. З такою прикрасою добре виглядатимуть: розпущене волосся, джинсові комбези, ковбойські капелюхи та літні сарафани.

  3. NANIS

    Колекція DANCING IN THE RAIN NEW COLOURS

    Літня романтика. Прикраса виразно створена для того, щоб одягнути улюблену сукню, босоніжки та гуляти з Ним під місяцем. Аксесуар підійде творчим натурам і добре впишеться в легкий літній образ.

Ми сподіваємося, що Ваше літо буде яскравим та незабутнім. І погода тут зовсім ні до чого…