Час подорожей!

У сьогоднішньому світі кордони існують лише у наших умах. Ми можемо прокинутися у Запоріжжі, а ділову зустріч проводити у Києві того ж дня. Що може краще допомогти нам упорядкувати графік, як не портативний класичний годинник від Frederique Constant?

Годинник від Frederique Constant мають дві безперечні переваги серед конкурентів.

Портативність та класика

Незалежно від того, де Ви: лаунж, ділова зустріч або довга дорога до місця призначення, годинник від Frederique Constant елегантно впишуться в образ і нагадуватимуть про те добре і душевне, що є у кожного з нас. Найчастіше любителі цього бренду кажуть, що варто лише подивитись на годинник і вони відразу згадують про будинок. Можливо тому, що в годиннику є можливість налаштувати "домашній час", а можливо тому, що дизайн має спокійний і врівноважений характер.

доступна розкіш

Frederique Constant - Майстер, коли необхідно поєднувати доступність та розкіш. Годинник, з яким зручно подорожувати світом і почуватися комфортно. З колекцією Frederique Constant Classics Automatic GMT ви доповните образ сьогоднішнього ділового мандрівника, який мчить у часі, але залишається вірним перевіреним законам.

Фото у статті: Frederique Constant Classics Automatic GMT.