Omega Constellation. Оновлення колекції для чоловіків

Omega представила 26 нових моделей із колекції Constellation Gents.

Колекцію Омега сузір'я поповнили відразу 26 нових годинників – моделі для чоловіків Constellation Gents. Новинки в корпусах діаметром 39 мм виконані з різних матеріалів: сталі, жовтого золота та золота Sedna.

Колекція Omega Constellation була вперше представлена ​​в 1952-му, але сьогоднішній годинник більшою мірою є спадкоємцями моделей 1982 року – з чотирма бічними “дужками”, напівкруглими скосами вгорі та внизу корпусу, індексами на обідку, круглим циферблатом та браслетом. Ці риси були передані другому поколінню моделей 1995 року, годинникам Double Eagle у 2003-му та Constellation 2009 року.

Оновлені Constellation Gents п'ятого покоління мають цілу низку особливостей. Обідки годинника з римськими цифрами нового вигляду стали вужчими. У моделей з'явилася заводна головка нової форми, змінено дизайн стрілок та годинникових маркерів.

Годинник представлений на браслетах та шкіряних ремінцях різних кольорів.

Ще одна нова характеристика – Omega Constellation Gents набули статусу Master Chronometer, підданого Швейцарським федеральним інститутом метрології (METAS). Годинник оснащений механізмом з автопідзаводом та коаксіальним спуском Omega 8801.

Купити годинник бренду Omega  у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151.