Breitling Navitimer. Спліт-хронограф з логотипом, що розділяється

Нові Navitimer B03 Chronograph Rattrapante 45 у рожевому золоті.

Нова модель Navitimer B03 Chronograph Rattrapante 45 компанії Breitling оснащена мануфактурним калібром Breitling Caliber B03 із спліт-хронографом, захищеним двома патентами. За роботою механізму із запасом ходу 70 годин дозволяє спостерігати прозора задня кришка. 18-каратне рожеве золото, з якого виконаний корпус, поєднується із сірим відтінком циферблату (колір Stratos Gray). Для зручності читання показань у будь-яких умовах освітленості годинникові індекси, годинна та хвилинна стрілки покриті люмінесцентним складом Super-LumiNova. Годинник оснащений обертовим обидва напрямки з круглою логарифмічною лінійкою, що виділяє годинник Navitimer серед представників інших колекцій Breitling.

Головною особливістю годинника є функція спліт-хронографа, що дозволяє одночасно вимірювати паралельні інтервали часу. Кнопка спліт-стрілки, вбудована в головку заводу, використовується для зупинки і повторного запуску спліт-стрілки будь-яку кількість разів під час виміру часу.

Цікаве дизайнерське рішення, пов'язане зі спліт-хронографом – розділений логотип Breitling. Як правило, моделі Breitling Navitimer прикрашені логотипом у вигляді літери «B» з якорем, розташованим у основі стрілок хронографа. Але в цій моделі символ B поміщений на червоній стрілці хронографа, а якір зображений на спліт-стрілці. Якщо спліт-стрілку зупинено, літера та якір розділені, а при поєднанні стрілок вони утворюють логотип бренду.

Купити годинник бренду Breitling ви можете в салоні елітного годинника та прикрас «Акцент» за адресою: проспект Соборний, 151.