Tag Heuer Autavia. Тепер і у бронзі

TAG Heuer поповнює колекцію двома новими моделями.

Торік у Базелі TAG Heuer оголосила про запуск нової окремої колекції Autavia, натхненної приладами, які компанія виготовляла для кабін пілотів та панелей приладів гоночних авто. Ідея виявилася успішною, а модель TAG Heuer Autavia Isograph, оснащена новим балансовим регулятором Isograph з балансовим колесом особливої ​​конструкції та спіраллю балансу з карбонового композиту, навіть стала фіналістом Женевського Гран-прі у категорії хронометрів.

Тепер у колекції з'явилися дві новинки – тристрілочники у бронзі. Це годинник у 42-міліметрових корпусах із циферблатами fumé зеленого та коричневого відтінків. Колір циферблата поєднується з обідком, що обертається з чорної або коричневої кераміки відповідно. Задня кришка годинника виконана з титану.

Доповненням коричневої моделі став шкіряний ремінець того ж відтінку, для годинника із зеленим циферблатом обраний ремінь кольору хакі. Новинки оснащені механізмом із автопідзаводом Calibre 5, сертифікованим Швейцарським інститутом офіційного тестування хронометрів (COSC).

Купити годинник бренду TAG Heuer  у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151.