OMEGA розширює своє спонсорство OMEGA DUBAI DESERT CLASSIC

Швейцарський бренд підтверджує свою підтримку головного турніру Близького Сходу

OMEGA публічно оголосила про свою постійну підтримку OMEGA Dubai Desert Classic. Протягом більше 25 років, турнір був свято гольфу і OMEGA пишається тим, що служили як титульний спонсор з 2010 року.

Президент і головний виконавчий директор OMEGA Рейнальд Ешліманн висловив своє захоплення подіями та грою, кажучи “спорт відіграє важливу роль в ідентичності нашого бренду. Він поєднує в собі точність і стиль, і чудово представляє ті якості, яких ми прагнемо, як виробники годинників”.

Рорі Макілрой, який двічі виграв OMEGA Dubai Desert Classic, у 2009 та 2015 роках, назвав турнір “Справжньою родзинкою у гольф році” та подякував OMEGA за його постійну підтримку.

Підтримуючи почуття свого товариша посол OMEGA, іспанська легенда гольфу Серхіо Гарсія сказав: “Це чудово бути тут із моїми друзями з OMEGA, які зробили так багато для гри на міжнародному рівні. Я люблю грати на цьому турнірі, і я знаю, за підтримки компанії OMEGA, захід знаходиться у добрих руках”.

Важливість присутності бренду на Близькому Сході, особливо у жвавому діловому центрі Дубая, була сформульована Мохамедом Джума Буамаїмом, віце-головою та генеральним директором “Гольф у Дубаї”, який сказав: “Це місто приваблює з усього світу людей, хто шукає унікальне Тому, природно, OMEGA є ідеальним рішенням”.

csm_image1_718a504136

2017-й це вже восьмий рік, що OMEGA був титульним спонсором, і бренд знову поставлятиме годинник переможцям.