До нових вершин. Breitlight Avenger Hurricane 12H

Модель Avenger Hurricane стартує в новій версії, яка поєднує надлегкий, і при цьому масивний корпус, виконаний за технологією Breitlight® (це його світова прем'єра) та жовтий циферблат та високоточний механізм, виготовлений Мануфактурою Breitling, Caliber 01. Це хронограф, який створений для подолання найскладніших місій.

Модель Avenger Hurricane, вперше випущена навесні 2016 року, виправдовує своє прізвисько максимально заряджений Breitling. Своїм значним 50-міліметровим діаметром. Міцністю конструкції, з потужними бічними потовщеннями, що захищають натискні кнопки та заводну головку. Корпусом, виконаним із матеріалу Breitlight®, ексклюзивного високотехнологічного матеріалу, який у 3,3 рази легший за титан, і в 5,8 легший від сталі, і який при цьому значно міцніший за обох. А також, своїми численними додатковими якостями, зокрема, стійкістю до подряпин, тертя та корозії, стійкістю до температурних перепадів, антимагнітними та гіпоалергенними властивостями.

У загоні Avenger Hurricane тепер поповнення. Саме ця модель зберігає діаметр категорії XXL у 50 мм. Головним новим елементом є те, що мануфактурний калібр B12 з його 24-годинним відображенням часу в стилі мілітарі замінив мануфактурний калібр Breitling 01 з більш традиційною 12-годинною індикацією, але при цьому, той же рівень точності та виняткової надійності гарантується хронометричним (Офіційного Швейцарського Інституту Тестування Хронометрів).

Цей інструмент для професіоналів має вичерчений тонкими смужками чорний корпус з Breitlight.® – з водостійкістю до 100 м (330 футів) – поєднується з технічним та потужним жовтим або чорним циферблатом, на якому виділяються білі трафаретні цифри, характерні для індикації на авіаційних приладах. Люмінесцентні стрілки та цифри, а також товсте сапфірове скло з двостороннім покриттям антивідблиску гарантують максимальну зручність читання за будь-яких обставин. Новий годинник Avenger Hurricane, справжній прилад для професіоналів, має водонепроникність до 100 м (330 футів), оснащений циферблатом, з люмінесцентними стрілками і цифрами, і захищені товстим сапфіровим склом з двостороннім антибліків. Безель з односпрямованим обертанням забезпечений чотирма опуклими вставками, що полегшують запам'ятовування часу. Як і всі моделі Avenger, натискні кнопки та заводна головка мають нековзне покриття, що полегшує поводження з годинником, навіть у рукавичках.

asset-version-c213a6a505-avenger-hurricane-12h-yellow-dial_03 asset-version-f3c5e5d203-avenger-hurricane-12h-yellow-dial_02 asset-version-49cf05824e-avenger-hurricane-12h-yellow-dial-1 asset-version-5557f1c725-avenger_hurricane_b01_50-3

Ексклюзивний ремінець поєднує в собі зручність і міцність завдяки внутрішній каучуковій підкладці чорного кольору, чорній каучуковій обробці боків і лицьовій частині, виконаній з високоміцної тканини Military.

Avenger Hurricane: Вище відмінного ступеня.