Ручки та запальнички ST Dupont Crazy Diamonds

ST Dupont представляє нову колекцію, спокушаючи покупця грою світла на гранях культових виробів бренду - запальнички та ручок. Відома французька компанія, що спеціалізується на розробці та виробництві предметів розкоші, переосмислює деякі зі своїх культових продуктів у футуристичному ключі, надаючи їм несподівану привабливість за допомогою незвичайного рельєфу, що уловлює та посилює віддзеркалення світла.

Дизайн розроблений у дивовижному ключі, спрямованому на створення багаторазового відображення світлових променів через тисячу граней у рамках, пов'язаних з духом авангарду художника Ксав'є Вейльхана. Колекція Crazy Diamonds народилася з вільної реінтерпретації культового мотиву високого ювелірного мистецтва, знаменитої ювелірної майстерності з діамантами (або Clou de Paris) у поєднанні з пірамідальними візерунками обробки гільошуванням. Результатом роботи стали вироби з металу, які, однак, настільки нагадують алмази з їхніми пірамідальними гранями, що викликають емоції захоплення та захоплення. Нерівність профілів створює звивисту суміш обсягів і форм, які відбивають світло змінним чином, даючи життя калейдоскопічним ефектам. Обробка поверхні запальнички – ексклюзивний досвід ювелірів у обробці паладію. Щоб ще більше його прикрасити, були використані два різні методи обробки: широкі передня та задня грані для захоплення та випромінювання світла в оточенні ідеально гладких поверхонь ротора та бічних частин.

Ручки чудові, у різних варіаціях Rollerball, де ноу-хау майстрів-лаковщиків поєднується з ноу-хау ювелірів з обробки паладію. Це робить їх по-справжньому унікальними. Грані капюшона відбивають світло, створюючи тривимірний ефект завдяки геометричним лініям. Невелика «випуклість» покращує профіль і форму інструментів, що пишуть, які показують на кінчику розріз герба ST Dupont.

придбати ручки та запальнички  французького бренду ST Dupont ви можете у офіційного представника бренду у Запоріжжі – салону “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151