Спеціальна серія Chronomat 44 Blacksteel від Breitling

Хронограф з визначними характеристиками

Чорний сталевий корпус, жовтий циферблат, міцність, перевірена часом, та високоякісний мануфактурний механізм Breitling: спеціальна серія Chronomat 44 Blacksteel – втілення зухвалості.

Марка Breitling вирішила надати нового вигляду своєї зіркової моделі Chronomat і створила спеціальну серію, виконану в яскраво вираженому мужньому та технічному стилі. На корпус і безель з матовим поліруванням нанесено високоміцне покриття на вуглецевій основі, яке яскраво контрастують із циферблатом жовтого кольору, улюбленого кольору Breitling, на якому з дивовижною чіткістю виділяються чорні лічильники та червоні стрілки, нагадуючи панелі приладів. В оригінальній манері також виконані задня стінка корпусу, крізь прозоре сапфірове скло якої можна спостерігати коливання чорного ротора, і двоколірний, чорний зовні на жовтій підкладці каучуковий ремінець TwinPro.

Незважаючи на незвичайний характер нового виконання моделі спеціальної серії Chronomat 44 Blacksteel мають всі технічні властивості, завдяки яким Chronomat завоював репутацію бездоганного хронографа, і став вірним супутником пілотів у всьому світі. Масивний корпус має водонепроникність до 200 м/660 футів. Головка підзаводу, що загвинчується, і захищені кнопки утворюють надійний заслін для попадання води; від будь-яких зовнішніх впливів їх оберігають потужні бічні потовщення. Безель, що обертається в одному напрямку, з чорними цифрами з каучуковими вставками, оснащений чотирма відполірованими вставками, що полегшують зчитування часу та поводження з годинником. Зручність циферблату забезпечується за рахунок великих годинникових індикаторів і стрілок з люмінесцентним покриттям, захищених сапфіровим склом з двостороннім покриттям антивідблиску. Мануфактурний механізм Breitling Caliber 01 з хронометричною сертифікацією COSC (Офіційного Швейцарського Інституту тестування хронометрів) забезпечує чудову зручність для читання та бездоганну точність.

Видатний прилад для професіоналів авіації, а також для всіх шанувальників високих технічних досягнень.