Breitling Emergency Night Mission

Посилена безпека

Перший у світі наручний годинник із вбудованим двочастотним індивідуальним приводним радіомаяком тепер випущений у трьох спеціальних серіях, представлених у корпусі з чорного титану з помаранчевою або жовтою обробкою, або з циферблатом із блакитного перламутру. Пропонується три яскраві оригінальні види дизайну цього високотехнологічного приладу, пристосованого для виживання у важких умовах.

Годинник Breitling Emergency, забезпечений міні-передавачем та фірмовою вбудованою системою антени, призначений для забезпечення безпеки професіоналів та шукачів пригод у різних суворих умовах у будь-якій країні світу. Тепер вони поєднують у собі виняткові технічні характеристики з трьома новими видами дизайну, що підкреслюють їхню особливу місію, пов'язану з ризиковими операціями.

На масивний надлегкий титановий корпус нанесено високоміцне покриття чорного кольору на основі вуглецю. Матове полірування знижує демаскувальні властивості моделі, виключаючи виникнення відблиску ефекту, що робить її ідеальною для використання в умовах, пов'язаних з найвищим рівнем ризику.

У першій особливій версії даної серії Emergency Night Mission яскраві помаранчеві стрілки і годинникові мітки, а також каучуковий ремінець того ж кольору, сміливо контрастують із чорним кольором корпусу та циферблату. Цей контрастний ефект також використовується у другій моделі, що пропонується у чорно-жовтому виконанні. Що стосується третьої серії, вона виконана у витонченішому стилі: темно-синій перламутровий циферблат виконаний в одній гамі з каучуковим ремінцем.

Модель Breitling Emergency належить до категорії годинника з індивідуальним приводним радіомаяком, і має вбудований двочастотний передавач, що відповідає вимогам міжнародної супутникової системи Cospas-Sarsat, яка може використовуватися для подачі аварійного сигналу та для пеленгу при проведенні пошукових та рятувальних операцій. Ця модель, задумана як справжній прилад для професіоналів, оснащена багатофункціональним механізмом електронного хронографа Breitling SuperQuartz™ з офіційною хронометричною сертифікацією, точність якого вдесятеро перевищує точність механізму звичайного кварцового годинника.

Годинник передбачає додаткові функції, що забезпечують безпеку під час проведення найнебезпечніших операцій та занять екстремальними видами спорту: на суші, на воді та в повітрі.