TAG Heuer Carrera Heuer-02T

Всього через 6 місяців після випуску TAG Heuer Carrera Heuer-01 – основи нової колекції елегантної та сучасної серії хронографів – з'являється TAG Heuer Carrera Heuer-02T, автоматичний хронограф, сертифікований COSC (Швейцарським Інститутом тестування хронометрів), який включає в себе турбіййон.

Як символ доступної розкоші, такої цінної для TAG Heuer, ця модель – частина нової концепції, створеної в даний час: недорогий Haute Horlogerie. Цей годинник символізує технологію, зразкову якість, продуктивність, висококваліфіковане виробництво та досконалість промислових процесів та виробничих витрат, які зробили годинник єдиним автоматичним хронометром COSC з турбійоном, виробництва швейцарської годинної індустрії. 

За основу була взята структура хронографа CH-80, яка використовується також для подолання двох найвідоміших традиційних складнощів у виробництві годинника: хронограф (одна з ключових сильних сторін TAG Heuer), і візуально естетичний турбійон.

При 4 Гц і 28,800 коливань / год, основним технічним завданням було помістити один циліндр, функції хронографа, автоматичний механізм намотування і турбійон, що парить, в межах діаметра 32 мм, забезпечуючи при цьому оптимальне розміщення деталей, щоб створити сучасний і гармонійний вигляд.

Було розроблено промислові стандарти для оптимізації складання в майстернях TAG Heuer у містечку Шеване. Годинник містить легкий турбійон ручної роботи 4-х годинних майстрів, натхненних турбійоном Монако V4, який має центральні секції, виготовлені з титану, і верхню секцію з вуглецю. Цей турбійон пропонує запас ходу понад 65 годин.

Всі деталі, роботи зі збирання та налагодження виконані вручну. Основні компоненти виготовлені у майстернях виробництва TAG Heuer. В основі турбійону є пружина балансу, що виробляється компанією Atokalpa, швейцарським партнером бренду.

Кожен годинник повинен пройти протокол, що складається загалом із 21 дня тестування. Кожна деталь сертифікована незалежним органом тестування – COSC, який гарантує, що хронометр відповідає найвищим стандартам точності використання.

Механізм годинника міститься на останній стадії складання. Виготовлений з титану 5-го класу, легкий і ударостійкіший, він використовує іншу форму конструкції з 12 модульними компонентами. Така конструкція відкриває величезний спектр можливостей, з нескінченною комбінацією матеріалів, кольорів, обробки та оздоблення. Ця збірка доповнена чорним ремінцем зі шкіри алігатора, прошитою гумою, забезпечуючи наявність витонченого, але яскравого напису "TAG Heuer". Водонепроникність – до 100 метрів.

І, нарешті, TAG Heuer Carrera Heuer-02Т символізує продовження інвестицій та креативності бренду TAG Heuer, що був і залишається на чолі швейцарського авангарду з 1860 року. 

d0689b3d4a6556ac6e76663efdc854c4b6dc347a

Джерело