SPIRIT OF BIG BANG MOONPHASE

Hublot розфарбували місяць

Любов Hublot до кольору вилилася в чотири нові моделі Spirit of Big BangMoonphase у відтінках синього, фіолетового, помаранчевого та рожевого кольору. Ремінець, кварцовий циферблат, диск місячних фаз, стрілки, індекси та обідок із каменю задають тон цій яскравій монохромній колекції.

Ви сподіваєтеся світло та колір цього літа? Hublot приніс обидва, взявши блискучу яскравість місяця і настоявши її на трендових кольорах сезону – індиго для любителів деніму, сміливий пурпур для ультрафіолету, яскравий помаранчевий для піднятого настрою та рожевий, кольори жувальної гумки для «рожевих» перспектив.

Всередині культового 42 мм заокругленого корпусу, під його сапфіровим склом, ажурний механізм HUB1770 посилений кварцовим циферблатом, виготовленим з діоксиду кремнію (SiO2) та оксиду алюмінію (Al2O3), сплавлених при високій температурі. Кварц фарбується шляхом додавання суміші рідкоземельних елементів. З твердістю 7 за шкалою Мооса, циферблат вимагає спеціальної технології різання та експертного знання матеріалів для створення єдиного цілого.

Одноколірність поширюється на дрібні деталі, напівпрозорий диск, який відкриває два місяці, а також у відповідних відтінках. Гра контрастів і кольорів, фокусує увагу на 6 годинах, де у великому круглому вікні відтворюється місячний цикл, завершуючи один оберт кожні два місячні місяці.

Ця дворучна модель має невелику секундну стрілку на 9 годин і великий покажчик дати на подвійному аналоговому диску між 12 та 3 годинами. Акцентуючи за глибиною та геометрією виробу, Spirit of Big Bang Moonphase чергує полірований титан або Королівське Золото з кольоровими площинами. В обідок вставлено 48 синіх, помаранчевих або рожевих сапфірів або аметистів. Ремінець, шкіра алігатора пошита з натуральною чорною гумою, ідеально відповідає чотирьом кольорам годинника. Водонепроникність до 100 метрів, запас ходу Spirit of Big Bang Moonphase – 50 годин.