Сталеве місячне світло: нові Omega Speedmaster Moonwatch Calibre 321

Легендарний годинник OMEGA Speedmaster, що стали частиною всіх шести місій на Місяць, є одними з найвідоміших у світі. В основі цієї моделі з нержавіючої сталі лежить знаменитий калібр 321 – рушійна сила неймовірної історії хронографа, пов'язаної з освоєнням космосу.

У липні минулого року бренд випустив обмежений тираж годинника з відродженим калібром, у платиновому корпусі. Однак шанувальники не залишали надії на випуск необмеженого тиражу з легендарним калібром у доступнішій версії. Сьогодні бренд Omega оголосив, що зробив саме це!

Джерелом натхнення при створенні цієї моделі з корпусом діаметром 39,7 мм послужив дизайн годинника третього покоління, який був на астронавті Еде Уайті під час першого виходу у відкритий космос у 1965 році. Ця модель має безель із полірованої чорної кераміки [ZrO2], тахіметричну шкалу з білої емалі та чорний циферблат зі стрілками Moonwatch та вінтажним логотипом OMEGA.

«На честь легендарного годинника Speedmaster, сталевий годинник з калібром 321 має безель, з прикрашений класичною точкою над позначкою 90»

Калібр 321 досі викликає підвищений інтерес у колекціонерів у всьому світі. На знак визнання незмінної популярності цього механізму, OMEGA зробила зусилля щодо його реконструкції у спеціальних майстернях. Сьогодні, через понад 50 років з моменту випуску останніх моделей з цим механізмом, калібр 321 був відтворений відповідно до початкових технічних характеристик.

"Якщо запитати цінителів годинникових виробів, який знаменитий годинниковий механізм вони хотіли б мати у себе в колекції, то у відповідь вони неодмінно назвуть калібр OMEGA 321"

Купити годинник бренду OMEGA у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151.