Zenith випускає годинник, заснований на японській манзі

A384 Revival Lupin The Third Edition – справжній годинник персонажа аніме.

Продовжити урочистості, пов'язані з 50-річчям калібру El Primero, годинникова марка Zenith вирішила випуском ексклюзивної моделі для японського ринку Лімітованою серією з 50 екземплярів випущений годинник A384 Revival Lupin The Third Edition, розроблений на основі японської манги «Люпен III». Аніме на основі цього коміксу побачило світ через два роки після випуску в 1969 класичного El Primero і оснащених ним годинника A384.

Один з персонажів манги - Дайсуке Дзіген - у першому епізоді двічі з'являвся на екрані в годиннику Zenith, дизайн якого був натхненний A384. Наприкінці 2019-го компанія Zenith втілила модель у життя, випустивши годинник у сталевому 37-міліметровому корпусі із зображенням Дайсуке Дзіґена у традиційному капелюсі на задній кришці.

Годинник Zenith A384 Revival Lupin The Third Edition має чорний матовий циферблат, на якому виділяються сірі лічильники хронографа та тахіметрична шкала. Стрілки та накладні маркери мають люмінесцентне покриття SuperLuminova кремово-бежевого відтінку.

Оснащений годинник калібром El Primero 400 Automatic із 278 деталей. Запас ходу калібру становить щонайменше 50 годин.

Купити годинник бренду  Zenith у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151.