TAG Heuer Link Homme Acier Calibre 5

Знаменита модель Link успішно перетворилася на честь свого 30-річчя! Модель у корпусі помітно більшого діаметра (41 мм) удосконаленого сучасного дизайну, що є чимось середнім між корпусом круглої форми і корпусом у формі подушки, але зберегла свій фірмовий знак: легендарний браслет зі ланками S-подібної форми.

Сьогодні на хвилі успіху жіночої моделі Link 2016-го року мануфактура TAG Heuer оновлює колекцію Link, що випускається протягом 30 років, виключно чоловічою моделлю: новим годинником Link homme.

Колекція Link. Дизайн, створений у 1987 році. Насамперед, це миттєво відомий браслет зі ланками S-подібної форми. Ставши іконою дизайну, цей браслет до того ж залишається зразком з точки зору ергономіки та зручності. Кожна ланка вигнута та закруглена з усіх боків, що робить браслет винятково зручним при носінні.

Повністю виготовлений із сталі, цей браслет інтегрований у корпус, що надає йому більш ергономічної плавності форми. Оздоблення надзвичайно елегантне, з чергуванням поверхонь (полірування/крацювання) як на корпусі, так і на браслеті годинника.

Сріблястий великий циферблат діаметром 41 мм забезпечує оптимальну зчитуваність інформації, в той час як безель, що складається з двох елементів, поєднує дві геометрії: корпус у формі подушки і накладне кільце. Таким чином, корпус є чимось середнім між корпусом круглої форми і корпусом у формі подушки завдяки 4 неявно вираженим кутам, що додає дизайну годин плавності ліній і чистоти форм.

Модель оснащена годинниковим механізмом з автоматичним підзаводом Calibre 5, розглянути який можна через сапфірову задню кришку, і є одним з кращих співвідношень «ціна-якість» на ринку до великої радості поціновувачів вартового мистецтва. Годинник Link homme пропонується у трьох колірних рішеннях циферблату: чорний, сріблястий та синій з гільйоше «Сонячні промені».