TAG HEUER – партнер велогонки TOUR OF CALIFORNIA

Швейцарський часовий бренд продовжує збільшувати свою присутність у світі велоспорту та стає офіційним хронометристом знаменитої гонки.

Сакраменто, Лос-Анджелес, гірськолижний курорт Маунтін Хай, приморські пальмові гаї – маршрут Tour of California пролягає наймальовничішими місцями Західного узбережжя США. Перегони 2017 року, які пройдуть з 11 по 20 травня, обіцяють бути вкрай напруженими.

Заявку на участь у ній подали багато уславлених велогонщиків, у тому числі Петер Саган, Бредлі Віггінс та Роберт Гесінк. Багатоденна Tour of California – не тільки найдовша з велогонок, що проводяться на американському континенті, але й одна з найскладніших у світовому переліку. Сім її етапів включають усі можливі типи траси. Її учасникам доведеться мати справу з великими перепадами рельєфу каліфорнійських пагорбів, що виснажує спекою та сильним морським бризом. Кожному з них доведеться пройти перевірку на витривалість та цілеспрямованість.

Tour of California, включена до календаря світового турніру UCI World Tour, стане однією з найзначніших подій у світі велоспорту 2017 року. Цього року вона не лише вийшла на новий рівень, а й набула нового Офіційного хронометриста: відтепер ця почесна роль довірена TAG Heuer. Крім того, швейцарський годинниковий виробник також надає Офіційний годинник змагання та надає спонсорську підтримку найкращому молодому велогоннику. Гонщик, який очолює рейтингову таблицю за підсумками дня, отримає майку авторської роботи від авангардного дизайнера Алека Монополі – провокативного арт-консультанта TAG Heuer.