TAG Heuer уклав нове партнерство з єдиним в історії австралійцем, який здобув перемогу в «Тур де Франс»

Відбулося офіційне відкриття велогонки CADEL EVANS GREAT OCEAN

За два дні до старту велогонки Cadel Evans Great Ocean, TAG Heuer та колишній австралійський велогонщик уклали офіційне партнерство та провели офіційне відкриття змагання.

Льєж-Бастонь-Льєж, Париж-Рубе – класичні весняні велогонки є найпрестижнішими одноденними змаганнями. За довгі 15 років своєї спортивної кар'єри як шосейний велогонщик, Кедел Еванс проїхав тисячі кілометрів маршрутами цих легендарних перегонів. Можливо тому він вирішив організувати власне одноденне змагання в дусі класичних європейських шосейних велогонок. Велогонка Cadel Evans Great Ocean вперше стартувала у 2015 році.

Завдяки своєму 174-кілометровому маршруту, що пролягає на околицях Мельбурна по облюбованому серферами узбережжю, велогонка Cadel Evans Great Ocean має всі шанси стати найбільшою спортивною подією. Більше того, 2017 року змагання увійшло до складу календаря UCI World Tour.

Перед безпосереднім стартом гонки, запланованим на 26 січня, Кедел Еванс та TAG Heuer уклали офіційне партнерство та провели коктейльний захід у флагманському бутіку марки у Мельбурні. Переможець Тур де Франс 2011 року оголосив про старт власної велогонки в компанії деяких австралійських VIP-персон. Зокрема професійний боксер Лорін Егіл спробував свої сили у віртуальному змаганні, створеному на основі реальних зйомок Great Ocean Road Race 2016 року.

Хороший спосіб поєднати минуле і майбутнє напередодні початку змагання, що претендує зайняти гідне місце серед справжніх класичних велогонок!

the-cadel-evans-great-ocean-road-race-is-launched-Diapo-2 the-cadel-evans-great-ocean-road-race-is-launched-Diapo-4