Технологія ISOGRAPH: на стику високої точності та майстерності

Інноваційна, ефективна, унікальна: технологія ISOGRAPH вкотре демонструє експертизу TAG Heuer у сфері інновацій.

Перша на 100% мануфактурна спіраль балансу дозволила TAG Heuer створити винятковий годинник і дала привід для наукової гордості.

Ця спіраль із вуглецевого композиту поєднує в собі безліч переваг, таких як легкість, несприйнятливість до магнітних полів, виняткова ударостійкість. Перерахованих переваг вдалося досягти завдяки використаним матеріалам а також високим стандартам виробництва.

ISOGRAPH TAG Heuer

Внутрішність годинника складається зі складних складових: спіралі та індивідуально виготовленого балансового колеса, що є серцем годинникового механізму. Це дозволяє годинникам поєднувати в собі високі робочі характеристики з неперевершеною хронометричною точністю. Всі годинники з технологією ISOGRAPH є сертифікованими COSC хронометрами.

Технологія ISOGRAPH поєднується з більшістю механічних деталей без шкоди високим характеристикам та знайшла застосування у мануфактурному годинниковому механізмі Heuer 02 Tourbillon, а також у новій колекції AUTAVIA. Вперше показана на виставці Baselworld колекція AUTAVIA складається з моделей, які, як ніколи, авангардні завдяки поєднанню легендарного годинника з унікальною інновацією.

ISOGRAPH TAG Heuer

Купити годинник бренду TAG Heuer у Запоріжжі ви можете у салоні годинників та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151