HUBLOT, офіційний хронометрист чемпіонату світу з футболу FIFA FRANCE 2019™

З 7 червня по 7 липня Франція проводить один місяць змагань, 52 матчі та 24 команди, і всі вони борються на 9 стадіонах по всій країні. Через рік після того, як чоловіча команда Франції здобула перемогу, футбол приваблює дедалі більше глядачів-жінок, і 8-й чемпіонат світу з футболу серед жінок FIFA напевно залучить багато нових уболівальників. Півфінал відбудеться 2 та 3 липня, а фінал – 7 липня у Ліоні. Як офіційний хронометрист турніру у 2019 році, Hublot демонструє свою підтримку жіночому футболу Для амбітного виробника годинника це спосіб продемонструвати свою переконаність та ентузіазм щодо жіночого футболу, незважаючи на те, що спорт існує вже близько ста років.

Три професійні футболісти жіночої статі вже стали амбасадорами бренду. Колишній гравець збірної Франції Лаура Бульйо майже рік тренувала команду Бордо; американська міжнародна жіноча футбольна зірка Алекс Морган, яка нападає Орландо Прайд; молода норвезька футболістка Ада Хегерберг, яка нападає команди «Олімпік Ліоне».

Нагадаємо, що перший футбольний матч, зіграний у Франції жінки, походить від Першої світової війни. Чемпіонат з жіночого футболу був навіть створений через два роки, в 1919 році. Французька федерація футболу офіційно заснувала його в 1970 році - 50 років по тому. Сьогодні з 2,2 мільйона людей 165 000 – жінки (порівняно з 54 000 вісім років тому). Чемпіонат світу з футболу серед жінок FIFA, безсумнівно, дедалі активніше висвітлюється у засобах масової інформації, і стає популярним у суспільстві.