Годинник Balmain: історія бренду

Елегантність, індивідуальність та швейцарська якість.

Своєю назвою часовий бренд Balmain зобов'язаний кутюр'є П'єру Бальма, який відкрив своє перше ательє в Парижі 1945 року. Модельєр, серед клієнток якого значилися голлівудські діви Марлен Дітріх, Бріжит Бардо та Софі Лорен та перші особи держави – королева Таїланду та інші монарші персони, зробив свій внесок у становлення моди та її канонів.

Перша колекція годинників Balmain побачила світ у 1987 році, коли швейцарський гігант Swatch Group LTD придбав ексклюзивні права на виготовлення та продаж годинників, що носять ім'я П'єра Бальма. У нового бренду годинника став формуватися власний стиль. Елегантність простежувалася в найдрібніших деталях, навіть у нанесених на циферблат та корпус арабесках – складному орнаменті, що складається з геометричних та рослинних візерунків. В'язь арабесок, нержавіюча сталь, декор з натуральних діамантів – ось головні складові фірмового стилю годинника Balmain. Ще однією особливістю годинника стало співвідношення швейцарської якості та прийнятної ціни – бренд втілив мрію багатьох жінок про доступних діамантів.

Незважаючи на відносно молодий вік марки, бренд встиг заробити репутацію трендсеттера у своїй ніші. Випустивши в 1998 перший жіночий хронограф Chrono Lady, компанія завоювала любов покупниць по всьому світу. Мініатюрний аксесуар став новим словом у дизайні годинників того часу. Так, в асортименті марки з'явилися колекції, що повністю складаються з жіночих моделей. І сьогодні годинник бренду Balmain користуються величезною популярністю серед жінок.

В асортименті останніх жіночих колекцій – 13 моделей Maestria Lady Round з круглим циферблатом, Elysées Bijou у мінімалістичному стилі, парний годинник Maestria Round Automatic та хронограф Dream Chrono Lady, створений спеціально для переможниці конкурсу краси «Міс Швейцарія».