Виставка елітних прикрас від бренду Pascuale Bruni

Середина листопада стала знаковою для тонких поціновувачів ювелірного мистецтва, які бажають відкрити для себе низку нових чудових прикрас. 15 листопада Часовий салон "Акцент" запросив своїх гостей поринути у світ високої ювелірної моди та запропонував оцінити останні новинки відомого італійського бренду Pascuale Bruni. Віртуоз ювелірної справи міжнародного рівня, бренд з яскравим і впізнаваним стилем, постійно радує своїх шанувальниць незвичайними прикрасами. Саме ці вироби вибирають селебріти з усього світу, саме вони роблять кожну жінку особливою, розставляючи акценти та підкреслюючи індивідуальність.

Компанію та бренд у салоні "Акцент" представляли регіональний директор Gabriella Lanfrachi та ексклюзивний представник Simone Stefani. Габріелла та Сімон зробили для гостей екскурс в історію бренду та провели презентацію популярних колекцій. Квіти є основою творчого початку жінки, і саме їм присвячено одну з найновіших колекцій Pasquale Bruni Figlia dei Fiori. Радісний і легкий мотив, який використовується в дизайні кожного виробу, - це данина жіночій свободі та незалежності. Палітра небесних відтінків від блакитного до глибокого синього представлена ​​в прикрасах із білого золота з топазами, місячним каменем, лазуритом, бірюзою, оніксом та діамантами. Вироби з рожевого золота з димчастим кварцом, рожевим халцедоном, гранатом, карнеліаном, місячним каменем та діамантами символізують романтику та пристрасть. Місяць є хранителькою жіночого всесвіту. Тому місячний камінь, що використовується в кожній прикрасі Figlia dei Fiori, - своєрідна константа, що закликає до місячних всесвітів, до величезного простору небесного кохання, укладеного в квітці.

Нова колекція Lakshmi з місячним каменем та лазуритом мимоволі веде до сакрального. Форма пелюсток, складових Lakshmi, взята у квітів лотоса, а насичений синій, колір, історично пов'язаний із духовною енергією, як і рожевий, у попередній версії Lakshmi з рожевим халцедоном.

У новій колекції Ton Jolì Femme відомі квіти представлені в чорному та білому кольорі та символізують день і ніч. Цей контраст забезпечує тандем насиченого оніксу і білим агатом, що поєднується з перламутром. Основою колекції, що включає кольє, сотуари, брошки, сережки та каблучки, послужило рожеве золото, а витонченим доповненням стали діаманти, інтегровані в мініатюрні листочки.

Кожна гостя ювелірного вечора відчула спокусу стати господинею стильної та вражаючої прикраси, примірявши її до свого образу, відчути його продуманий дизайн та комфорт у носінні. Атмосфера в салоні «Акцент» як завжди, була унікальною – з легкою музикою, частуваннями, та чудовою фотозоною, що викликає бажання залишити спогад про чудовий вечір.

Купити прикраси бренду Pasquale Bruni з нових колекцій, а також підібрати найкращі подарунки до Нового року ви зможете в салоні елітного годинника та прикрас «Акцент». Двері годинникового салону відчинені з 10.00 до 20.00 щодня. Чекаємо на чашку ароматної кави!