FIM MotoGP Awards 2019: кого, чим та за що нагородили

19 листопада розпочалися перші офіційні тести MotoGP після фінальних перегонів сезону 2019 року. Але перед тим як перейти на підготовку до 2020 року, гонщики та команди відсвяткували кінець сезону.

Недільного вечора FIM провела у Палаці Конгресів традиційну церемонію нагородження FIM MotoGP Awards. Зірками вечора були, звичайно, три чемпіони світу: MotoGP, Moto2, Moto3, але й гості, що переодяглися у вечірні костюми, не залишилися без уваги.

Марку Маркесу вручили заповітний трофей за шостий чемпіонський титул MotoGP, який він заслужено завоював: 18 топ-2 фінішів із 19 можливих, 12 перемог, новий рекорд за кількістю зароблених очок за сезон. На цьому нагороди Маркеса не скінчилися. Іспанець став найкращим кваліфаєром 2019 року і отримав у нагороду за цей годинник Tissot, а також новенький автомобіль BMW. Tissot також вручив подарунок найкращим кваліфайєрам класів Moto2 та Moto3: Алексу Маркесу та Тоні Арболіно.

Завдяки старанням Марка Repsol Honda перемогла у командному заліку, а Honda взяла кубок конструкторів. Також Honda придбала кубок конструкторів у класі Moto3, тоді як у класі Moto2 тріумфатором став Kalex.

Купити годинник бренду Tissot 19у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151.