Жінки Tissot

Ле-Локль, 8 березня 2020 р. Міжнародний жіночий день – чудовий привід для Tissot поглянути на свої стосунки з жінками та віддати їм належне. Історія цих відносин - історія жінок з 1853 року і донині.

Відзначаючи Міжнародний жіночий день, бренд розповідає свою історію через історію жіночих колекцій, архівні матеріали та на прикладі жінок, які увійшли до історії та стали частиною історії Tissot.
З моменту заснування Tissot випускав годинник для жінок, що служать прикрасою на ланцюжку або стрічці, або ж на зап'ястя.
Після Другої світової війни настала епоха рішучої боротьби за права жінок.
У цей час у колекції Tissot було кілька моделей, які підходять для занять спортом, для ділового середовища, а також елегантніші моделі для появи на публіці. Цей підхід зберігся донині.
Наприкінці 60-х годин Tissot стала носити молодь.
Тому бренд запропонував у своїй колекції кварцового годинника моделі, що однаково підходять чоловікам і жінкам, такі як Tissot RockWatch і Tissot Two Timer, що стирали кордон між статями.
Сьогодні Tissot продовжує випускати колекції спеціально для жінок.
Бренд добре розуміє, що його стійкість залежить не тільки від продукції, а й від споживчої бази, рушійної сили та вірності зобов'язанням.