ZENITH поєднує майстерність інкрустації та годинної справи в колекції DEFY HIGH JEWELRY

Ми не можемо подарувати іншому дорогоцінні хвилини життя, але можемо зробити так, щоб кожна миттю, що минає, стала справді дорогою. Напередодні святкового сезону марка Zenith представляє кілька нових вишуканих версій двох найкультовіших моделей колекції DEFY: DEFY El Primero 21 та DEFY Classic. Будь то комплект виробів для пари або незабутній подарунок для когось особливого, ці моделі DEFY, доповнені елементами на кшталт ювелірних виробів, стануть найпалкішим виразом почуттів цієї зими.

Декорована інтерпретація культового сучасного хронографа

ZENITH поєднує майстерність інкрустації та годинної справи в колекції DEFY HIGH JEWELRY

Завдяки часовому механізму хронографа з лічильником 1/100 секунди та сучасному зовнішньому вигляду ця колекція завжди вражала уяву, але нова версія DEFY El Primero 21 High Jewelry піднімає планку чудовості ще вище. Корпус з рожевого золота, повністю інкрустований білими діамантами класичного огранювання, а також безель, прикрашений діамантами ограновування «багет», роблять нову версію DEFY El Primero 21 не просто визначною, а приголомшливою.

Але діамантами список разючих переваг не обмежується: модель DEFY El Primero 21 High Jewelry Rainbow вийшла справді святковою, адже вона поєднує в собі як майстерність годинної справи, так і вражаючу техніку інкрустації. На корпусі з рожевого золота розміщені діаманти різного розміру, що утворюють ніби випадковий візерунок, що іскряться, - цей метод інкрустації відомий як «snow setting». Безель має розкішний «райдужний» малюнок: 44 сапфіри ограновування «багет» були ретельно відібрані та розміщені залежно від відтінку таким чином, щоб передати весь колірний діапазон. Цей ефект присутній і на скелетонованому циферблаті, де сапфіри на часових відмітках гармонують з інкрустацією безелю.

Незвичайне скелетоноване виконання

Бездоганні пропорції, унікальний скелетонований циферблат та годинник роблять модель DEFY Classic ідеальним аксесуаром на кожен день. Ця ікона сучасного стилю стає ще більш розкішною в оновленій версії DEFY Classic High Jewelry з титановим корпусом, інкрустованим діамантами класичного ограновування, та безелем з діамантами огранювання «багет». Декорована модель зберегла фірмові сині елементи Zenith – від циферблату до ремінця зі шкіри алігатора та каучуку.

Яскравою перлиною святкового сезону стане модель DEFY Classic High Jewelry Rainbow, яка демонструє чарівну гру світла у всіх його відтінках. Оскільки білий містить у собі всі можливі кольори, ця модель DEFY Classic стає ідеальним полотном для райдужного ефекту, яке утворює 48 унікальних сапфірів ограновування «багет», підібраних за кольором, доповнених іскристими білими діамантами на титановому корпусі.

ZENITH поєднує майстерність інкрустації та годинної справи в колекції DEFY HIGH JEWELRY