ZENITH CHRONOMASTER EL PRIMERO SPORT LAND ROVER BAR TEAM EDITION

Zenith з гордістю запускає свій новий хронограф, призначений для ентузіастів яхтингу та досвідчених моряків. Chronomaster El Primero Sport Land Rover BAR є обмеженим тиражем із 250 одиниць із легендарним механізмом El Primero із частотою 36,000 коливань/год. У моделі новий ремінець з покриттям із вуглецевого волокна, яке перегукується з командним човном, корпус водонепроникний до 200 метрів для забезпечення високої продуктивності як під водою, так і на суші. Зворотний відлік розпочався! Zenith та новий Chronomaster El Primero Sport Land Rover BAR підтримуватиме Land Rover BAR протягом усієї захоплюючої пригоди, оскільки команда збирається завоювати кубок!

Народжується нова легенда

Після оголошення про партнерство між Zenith та Land Rover BAR (британський претендент на 35-й Кубк Америки) у листопаді минулого року, Zenith та команда на чолі з сером Беном Айнслі об'єдналися для прийняття наступного виклику. Нова серія Chronomaster El Primero Sport Land Rover BAR поєднує кращі швейцарські технології та інновації з британським дизайном.

Годинник успадкував ДНК знаменитих El Primero1969, які залишаються одними з найточніших у світі хронографів серійного виробництва. Розроблений і виготовлений Мануфактурою, заснованою в Ле Локле в 1865 році, годинник виграв 2333 призів на годинних виставках у своєму столітті. У сталевому корпусі 45 мм знаходиться знаменитий автоматичний механізм El Primero 400 B з інтегрованою конструкцією колонного колеса та частотою 36000 200 коливань/год. Нова модель водонепроникна до XNUMX метрів і оснащена новим чорним ремінцем каучуковим з покриттям з вуглецевого волокна, такого ж матеріалу, як певні частини командного човна. На задній кришці нанесено щасливе число сера Бена Ейнслі, три, яке було на всіх його виграшних човнах.

Команда Land Rover BAR та R1

Бен Ейнслі Рейсінг (BAR) була запущена 10 червня 2014 року в присутності Її Королівської Високості герцогині Кембриджської. Британську команду зібрали в чотириразовому Олімпійському золотому медалісті і 34-му переможці Кубка Америки, сера Бена Ейнслі, з довгостроковою метою боротися за Велику Британію і повернути Кубок Америки назад додому, туди, де все це почалося в 1851 році. Команда складається з найкращих британських та міжнародних моряків, дизайнерів, будівельників та гонщиків. У 2017 році на Бермудських островах, 21-й британський борець за Кубок Америки пожене свій човен кубкового класу, R1, за чітко визначеним курсом по Грейт Саунд зі швидкістю до 60 миль на годину.

На борту буде лише шість членів екіпажу і, з Беном Ейнслі біля керма, човен пролетить над поверхнею, що підтримується високотехнологічними підводними крилами. У той час як на борту буде лише 67 м мотузки, там буде 130 м гідравлічних труб і понад 1200 м електронних та електричних кабелів, що з'єднують 190 датчиків та чотири відеокамери – все це у 15-метровому човні!

Zenith і новий Chronomaster El Primero Sport Land Rover BAR підтримуватиме команду Land Rover BAR протягом усієї захоплюючої пригоди з метою повернути Кубок Америки, найстаріший міжнародний трофей у світовому спорті, назад у британські води вперше за 165 років.

Побажанням Zenith для команди Land Rover BAR є #BringtheCupHome!

CHRONOMASTER EL PRIMERO SPORT LAND ROVER BAR TEAM EDITION

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Ref.: 03.2282.400/91.R578

El Primero 400 B, Автоматичний

Калібр 13¼“` (діаметр: 30 мм)

Товщина механізму 6,6 мм

Деталі: 326

Дорогоцінного каміння: 31

Частота 36000 VpH (5 Гц)

Запас ходу щонайменше 50 годин

ФУНКЦІЇ

Годинники та хвилини в центрі

Мінімальний секундний циферблат на 9 годин

Хронограф:

- Центральна стрілка хронографа

- 12-годинний лічильник на 6 годин

- 30-хвилинний лічильник на 3 години

Тахіметрична шкала

Індикація дати на 6 годин

КОРПУС, ЦИФЕРБЛАТ І СТРІЛКИ

Діаметр 45 мм

Діаметр відкритої частини 37,7 мм

Товщина 14,05 мм

Скло сапфірове з покриттям антивідблиску з обох боків

Задня кришка з логотипом Land Rover BAR Team із прозорого сапфірового скла

Матеріал корпусу: Нержавіюча сталь

Водонепроникність 20 ATM

Циферблат оброблений сірим оксамитом

Часові мітки з родієвим покриттям, грановані та покриті Super-LumiNova® SLN C1

Стрілки з родієвим покриттям, грановані та покриті Super-LumiNova® SLN C1

РЕМІШОК & ПРЯЖКА

Чорний гумовий ремінець з покриттям із вуглецевого волокна

Пряжка: Нержавіюча сталь з потрійною застібкою

250 одиниць обмеженим тиражем