ОРЛИ БЕНФІКИ ПРИЄДНАЮТЬСЯ ДО ФУТБОЛЬНОЇ КОМАНДИ HUBLOT

Клуб, чиї перемоги тепер підраховують у часі Hublot, з їхньою Classic Fusion Chronograph “Sport Lisboa e Benfica”

E PLURIBUS UNUM – ​​ОДИН З БАГАТЬОХ

Девіз Sport Lisboa e Benfica 113 років. Символ найуспішнішого клубу Португалії з найбільшою міжнародною фанатською базою, яка налічує понад 6 мільйонів прихильників. Звичайна пристрасть, яка несе Бенфіку ще більшого успіху. Клуб, чиї перемоги тепер підраховують у часі Hublot, з його Classic Fusion Chronograph “Sport Lisboa e Benfica”

«Якби я мав взяти когось, хто не любив футбол на матч, він був би на Estádio da Luz, одне з тих чарівних місць, де пристрасть до футболу народжується та вирощується. Бенфіка є легендарним клубом, який увійшов до футбольної історії, заснувавши національну лігу в 1934 році і ніколи не залишав вищий дивізіон. Ритуал польоту орла Aguia Vitória перед кожною домашньою грою є моментом, що кожен має випробувати хоч раз у своєму житті. Це прекрасна філософія, яка, що не дивно, знаходиться в корені Encarnados. Вони люблять футбол і знають, як висловити свою пристрасть».

Рікардо Гваделупе, генеральний директор Hublot

Estádio da Luz, Лісабон, 27 квітня 2017 року – «Червоні», на чолі з тренером Руї Віторії, починають йти в ногу з часом Hublot. Hublot стали Офіційними Хронометристами найуспішнішого португальського клубу, переможця 77 трофеїв. За свої 113 років клуб виграв 35 португальських чемпіонських титулів, 25 Кубків Португалії, 7 Кубків Ліги, 6 Суперкубків і 2 титули Ліги чемпіонів. це єдиний клуб, який виграв усі внутрішні змагання у 2013/14. Крім того, що Бенфіка – Європейський клуб із найбільшою кількістю прихильників, це також найпопулярніший португальський клуб, володар світового рекорду за кількістю членів – понад шість мільйонів. Володар Кубка Ліги Португалії та титулу чемпіона клуб завершував кожен сезон з 2010 року як переможець або на другому місці в Лізі NOS, португальському вищому дивізіоні.

Заснований у 1904 році групою любителів футболу та колишніх учнів, невеликий клуб із Лісабона пройшов довгий шлях. Це клуб легенд і традицій, прозваний "O Glorioso" у данину поваги до його успіху та призів, тепер бачить свого орла Aguia Vitória, який ширяє над "Стедіум оф Лайт" перед кожною домашньою грою, що відпочиває на Classic Fusion Chronograph “Sport Lisboa e Benfica ”. Легенда свідчить, що якщо орел пролітає довкола двічі перед посадкою на щиті клубу, Бенфіка виграє матч. На зап'ястях гравців Бенфіки, у центрі „Собору“ та у всіх будинках прихильників клубу по всьому світу – перемоги вимірюються у часі Hublot.

На честь тисячолітнього об'єкта мистецтва, який став символом Португалії, художник Діого Мачадо (також відомий як Add Fuel) підготував свій власний погляд на знамениті Асулехос – старовинні традиційні кахлі, які використовуються для прикраси будівель по всій країні. У сучасній візуалізації, що показує почуття гумору та вражаючу увагу до деталей, португальський художник створив історію партнерства Hublot-Бенфіка безпосередньо на кераміці. Робота поєднує в собі образ орла, мотиви навіяні годинниковими механізмами, клубний червоний колір та враження від рваних та накладених один на одного зображень, що характеризують його роботи. Представлені художником, щоб відзначити оголошення про партнерство, ці Асулехос будуть головувати над долею клубу із серця вітальні Hublot.

У чорному кольорі керамічний корпус, циферблат хронографа, хвилинний трек та ремінець крокодилової шкіри нашитий на натуральний каучук. Це наголошує на привабливій колірній гамі команди «Червоних». З биттям частотою 28800 коливань на годину, його HUB1143 з автопідзаводом механічного руху має запас ходу 42 години, достатньо щоб дозволити вболівальникам дивитися майже 28 матчів поспіль! З 113 екземплярами, які були зроблені, Classic Fusion Chronograph "Sport Lisboa e Benfica" є безперечним переможцем.

Поряд із Челсі, Ювентусом, Баварією та Аякс Амстердам, Бенфіка стане п'ятим європейським клубом, що приєднався до збірної Hublot.

«Ми хотіли б співпрацювати із провідними світовими компаніями. Подібно до Бенфіки, Hublot є лідером у своєму секторі, з сильною присутністю у всьому світі. І насамперед Hublot поєднує традиції з інноваціями, що дуже важливо для нас».

Луїс Філіпе Вієйра, президент Бенфіки