Zenith Defy Extreme кидає виклик стихії

Zenith Defy Extreme – нове втілення найвищої точності та міцності. Неперевершена якість. Годинник колекції DEFY Extreme оснащений калібром El Primero 21 з точністю вимірювання до 1/100 секунди, двома модулями спуску: перший відповідає за хронометражну частину механізму і функціонує з частотою 36 000 напівколивань на годину, а другий забезпечує роботу хронографа і здійснює 360 .

Механізм El Primero 21 – це переворот у годинниковій механіці, результат понад 50 років удосконалення автоматичного хронографа на мануфактурі Zenith. Інноваційний калібр El Primero 21 оснащений двома регуляторами ходу та модулями спуску, один з яких відповідає за хронометражну частину механізму та працює з частотою 5 Гц, а інший дозволяє робити виміри з точністю до сотих часток секунди та працює з частотою 50 Гц.

Годинник, доповнений браслетом з титану, каучуковим ременем або ременем Velcro®, має унікальний дизайн і особливості і оснащений механізмом швидкої заміни або заміни на ходу. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Циферблат із сапфірового скла з накладними лічильниками контрастує з великими стрілками та годинниковими мітками, заповненими світлим люмінофором Super-LumiNova, який дозволяє використовувати годинник за будь-яких обставин.

Колекція DEFY Extreme створена для тих, хто виходить із зони комфорту та підкорює нові вершини.