Zenith DEFY Midnight на благодійному аукціоні Pink Ribbon Switzerland

30 жовтня 2021 року в цюріхському готелі Dolder благодійна організація Pink Ribbon Switzerland проведе 11 концерт і благодійний аукціон, на якому буде виставлена ​​на продаж модель Zenith DEFY Midnight. Годинник, випущений в єдиному екземплярі, використовують як основний рожевий колір - відтінок, що асоціюється з програмами боротьби з раком молочної залози.

Рожевим у спеціальній версії Zenith DEFY Midnight став глянсовий циферблат з ефектом вертикального градієнта, який затемнений знизу вгору. Він оточений обідком із 44 рожевими сапфірами різних відтінків, розташованими так, щоб відповідати ефекту градієнта на циферблаті.

Зірки та діамантові годинникові мітки на циферблаті нагадують про світанок. Ще більше оздоблений циферблат: безель з 44 рожевими сапфірами різних кольорів, розташованих так, щоб відповідати ефекту градієнта на циферблаті. Як і всі моделі DEFY Midnight, унікальний годинник Pink Ribbon пропонується зі сталевим браслетом, а також білим ременем каучуковим з рожевою шкірою і чорним ременем каучуковим з ефектом оксамиту, обидва ременя оснащені механізмом швидкої заміни.

Оснащується модель механізмом Elite 670 з автоматичним підзаводом. Механізм, що працює з частотою 4 Гц, має запас ходу понад 50 годин.

Завдяки пожертвуванню цього унікального виробу та постійної підтримки Pink Ribbon Switzerland, Zenith виражає солідарність жінкам з раком грудей, поширюючи інформацію та збираючи засоби для сприяння ранньому виявленню та розробці нових методів лікування.