Hublot та Berluti – 5 років співпраці

“Ми повністю одягли чоловіків у Berluti, а сьогодні разом з Hublot створили годинник, який ідеально завершить цей образ. Обидва бренди пишаються найвищим рівнем майстерності і мають спільне безперервне прагнення досконалості.”

Антуан Арно Генеральний директор Berluti

Співпраця знаменитого будинку чоловічої моди Berluti і найсміливішого бренду Hublot, про який було оголошено в 2016 році, дозволило представити нове прочитання Big Bang Unico. Разом вони змогли поєднати моду та годинну майстерність, шкіру та титан, зміст та форму.

Технічні деталі моделі:

  • Мануфакторний автоматичний хронограф з функцією Flyback та запасом ходу на три дні
  • Полірований титановий безель та циферблат доповнює Фірмова патинована шкіра Venezia, а прямо на її поверхню нанесені тиснені індекси та напис “Swiss Made”
  • Шкіра закріплена між двома деталями із сапфіру крізь які видно механізм Unico, що вражає своєю майстерністю.
  • Aluminio - одна з фірмових патин Berluti, завдяки якій світло ідеально поєднується з різними відтінками шкіри Venezia. Спільно з Berluti була розроблена техніка, що дозволяє підкреслити натуральні відтінки шкіри та зберегти їхню природну красу. Ремінець символізує собою ідеальне поєднання двох світів. Він доступний у двох версіях: із патинованої шкіри Aluminio Venezia або з патинованої шкіри Aluminio Venezia із візерунком Scritto виключно для Японії.
  • Для цієї моделі будинок Hublot створив новий безель, що складається із двох частин. За допомогою клейкої жорсткої смоли перша частина безелю, виконана зі шкіри завтовшки приблизно 1 мм, прикріплюється до другої частини із сірого титану, а потім пригвинчується до корпусу годинника. Таким чином, і безель, і ремінець прикрашені патинованою обробкою.
  • Годинник продається у спеціальному чохлі з футляром та брелоком у вигляді взуттєвого ріжка з логотипом Berluti.

Мануфактура Hublot використовувала широку гаму матеріалів: титан для корпусу діаметром 44 мм і для застібки, що розкладається, смола для центрального вушка, вольфрам для ротора і сатинований родіум для стрілок, для того, щоб патинована шкіра Aluminio Venezia гармонійно поєднувалася з металевим механізмом.

Big Bang Unico Berluti Aluminio – лаконічна, елегантна, монохромна та непідвладна часу модель. Big Bang призначений для справжніх знавців та колекціонерів. Годинник буде випущений обмеженою серією зі 100 примірників подібно до виробів, спільно створених Hublot і Berluti в минулому.