Zenith відкриває тимчасовий бутік у Порто-Черво

На честь відкриття сезонного павільйону швейцарська годинникова марка випустила лімітовану серію годинника Defy El Primero 21 Porto Cervo.
Zenith відкриває тимчасовий бутік у Порто-Черво
29 червня 2018 року марка Zenith набула тимчасового притулку на Смарагдовому березі Сардинії: відкрито інноваційний, обладнаний за останнім словом техніки сезонний павільйон… – і випущено нову модель Defy El Primero 21 Porto Cervo. Результат цього неймовірного експерименту за участю інтерактивної голограми – новаторську презентацію годинника Defy Lab – можна буде побачити в магазині до 8 вересня 2018 року.

Кида якір у Порто-Черво

Кида якір у Порто-Черво
Оточений морськими островами і курорт Порто-Черво, що омивається прозорими водами, - справді унікальне місце, красу якого марка з дороговказною зіркою вирішила цього літа увічнити урочистим випуском нової моделі годинника. Як і попередники моделі, годинник цієї обмеженої серії з 25 екземплярів годинника Defy El Primero 21 Porto Cervo оснащений хронометром із сертифікатом TIME LAB, сяючим корпусом з титану діаметром 44 мм, за формою, що повторює оригінальну модель El Primero початку 1970-х років. Унікальний білий керамічний безель, що обрамляє білий скелетонований циферблат годинника Defy El Primero 21 Porto Cervo надає їм сучасного стилю і втілює ключові відмінні характеристики, що втілюють образ нових колекцій марки Zenith. Часові позначки з глибокими синіми акцентами, стрілки та заводна головка підкреслюють обтічний дизайн, витриманий у поєднанні білого кольору та титану. Хронограф синього та білого кольору оснащений покажчиком запасу ходу на позначці «12 годин», центральною годинною та хвилинною стрілкою, малою секундною стрілкою на позначці «9 годин», а також білими 60-секундними та 30-хвилинними лічильниками на позначках «6 годин» та "3 години" відповідно.

На гребені хвилі

На гребені хвилі
Модель Defy El Primero 21 Porto Cervo випускається з двома яскравими ремінцями на вибір: білого каучуку з вишуканим синім покриттям зі шкіри алігатора, а також еластичного білого каучуку. Обидва ремінці доповнені подвійною застібкою EL PRIMERO 21, що розкладається. Задню кришку корпусу прикрашає гравіювання у вигляді яхти, що розсікає хвилі, з підписом «Porto Cervo». Годинник Defy El Primero 21 Porto Cervo є уособленням елегантності та продуктивності 21 століття і знайдуть відгук у серцях тих, хто, відкинувши всі сумніви, хоче провести літо яскраво та незабутньо. Механізм годинника забезпечує точність ходу до 1/100 частки секунди і 50-годинний запас ходу: кожні з цих 25 пронумерованих годин володіють фірмовим стилем оригінальної моделі і є її гідними наступниками.