ЗНАКОМСТВО З E-STRAP : Зробити будь-який аналоговий годинник розумнішим[:en]ЗНАКОМСТВО З E-STRAP Зробити будь-який аналоговий годинник розумнішим

Створений експертами годинникової індустрії, які створили Horological SmartWatch, E-STRAP від ​​Frederique Constant є наступним логічним кроком, щоб додати смарт-функціонал існуючим годинникам. Ультрамале розширення пряжки важко помітити, оскільки воно тонке та покрите шкіряним ремінцем. Frederique Constant E-STRAP побудований на повній платформі Horological SmartWatch з його складною функціональністю. Додаток MMT-365, який входить у поставку Horological Smartwatches, доступний для покупців Frederique Constant E-STRAP.

ФУНКЦІЇ:

  1. Відстеження активності
  2.  моніторинг сну
  3. Оповіщення про цикли сну
  4. GET-ACTIVE оповіщення
  5. Динамічний тренер
  6. Акумулятор
  7. Хмара резервного копіювання та відновлення
  8. Інтуїтивний

У додатках IOS і Android, легко і просто для сприйняття показується, скільки користувач рухався і спав протягом дня, тижня або місяця. Ці дані допомагатимуть користувачам краще зрозуміти себе, а разом із відповідними постановкою цілей та інтелектуальним тренером, покращить їхнє самопочуття. Кращий паттерн сну і активніший спосіб життя, широко визнані як прості, але ефективні, позитивні зміни у поведінці.

Запатентований двигун sensor-fusion відстежує патерни активності та сну з високою точністю. Інформація про активність та сну представлена ​​у супутньому додатку MMT-365. E-STRAP автоматично синхронізуватиме дані з додатками на смартфонах Apple та Android.

Перезаряджається

Заряд батареї E-STRAP вистачає на тиждень безтурботного використання для повсякденного життя. Легкий та компактний зарядний пристрій робить його ідеальним супутником під час подорожей.

відстеження сну

Навіть витрачаючи третину свого життя на сон, люди рідко турбуються про якість свого сну і різні способи його поліпшення. E-STRAP забезпечує щоденний комплексний звіт про перебіг сну свого користувача.