НОВА КОЛЕКЦІЯ HOROLOGICAL SMARTWATCH ДЛЯ ДАМ

Після того, як були представлені перші моделі Horological Smartwatch для жінок у листопаді минулого року в Нью-Йорку, під час заходу, організованого послом доброї волі бренду Гвінет Пелтроу, Frederique Constant радий збагатити цю колекцію новими версіями, представленими на Baselworld 2017 року.

Аналог та смарт

Спочатку запущена в 2015 році, лінійка Horological SmartWatch з'явилася на світ після трьох років інтенсивних досліджень та розробок. Frederique Constant першими у швейцарській годинній індустрії представили Horological SmartWatch, аналоговий годинник з функціоналом підключення до інших пристроїв.

елегантний дизайн

Три нові моделі Frederique Constant для дам демонструють циферблати, прикрашені складним орнаментом із сердець, перламутром на зовнішньому циферблаті та римськими цифрами. 34 мм корпус вийшов у двох варіантах: повністю сталева версія та версія зі сталі з покритою рожевою золотою лицьовою панеллю.

Нові м'які та зручні ремінці

Класичний вигляд, щоб супроводжувати сучасну жінку у всій її повсякденній діяльності від бізнес-леді до матерів і любительок спорту, щоб мотивувати її більше рухатися, краще спати і, зрештою, поліпшити її загальний спосіб життя. Що може бути краще, ніж новий гумовий ремінець для того, щоб перетворити цей класичний годинник на ідеального активного компаньйона? Нові гумові ремені, м'які на дотик та водостійкі, у двох різних кольорах: білий та чорний.

Нові моделі Horological SmartWatch мають функцію «Notify», а саме показують повідомлення про дзвінки та електронну пошту. Ця функція дозволяє користувачеві отримувати повідомлення щоразу, коли вона приймає виклик або електронний лист. Після підключення та синхронізації годинника з додатком MMT-365, дзвінки автоматично зв'язуються з SmartWatch, і щоразу, коли користувач отримує виклик, годинник повідомляють вібрацією, годинна та хвилинна стрілки з'єднуються на позначці 2 години протягом 2 секунд, попереджаючи користувача вхідному виклику, то саме відбувається для повідомлень електронною поштою, за винятком того, що стрілки будуть вказувати на 10 годин.