Зірки вітрильного спорту серед посланців Omega

Пітер Барлінг та Блейр Тук – чемпіони Кубка Америки та Олімпійських ігор – представляють компанію OMEGA на воді.

Omega розповіла про поповнення сім'ї посланців марки. Тепер годинник бренду носитимуть яхтсмени Пітер Берлінг та Блер Тьюк. У 2013 році вони стали переможцями найпершої молодіжної регати Red Bull Youth America's Cup, а у 2017 році у складі команди Emirates Team Zealand здобули перемогу на Кубку Америки, причому 26-річний Берлінг став наймолодшим кермовим в історії, який завоював цей трофей.

Пітер Берлінг

Екіпаж Берлінга та Тьюка завоював 6 медалей чемпіонатів світу у класі 49er, з 2013 р. по 2016 р. яхтсмени чотири рази поспіль ставали на верхній щабель п'єдесталу пошани, ставши першими яхтсменами у класі 49er, кому це вдалося. Крім того, Берлінг і Тьюк здобули дві олімпійські медалі в класі 49er: срібло в Лондоні в 2012 р. і золото в Ріо-де-Жанейро в 2016 р. Двоє новозеландців беруть участь і в кругосвітній регаті Volvo Ocean Race 2017–2018. тут вони виступають за різні команди: Берлінг – за Team Brunel, а Тьюк – за MAPFRE.

Блер Тьюк

У 2015 році Міжнародна федерація парусного спорту визнала Берлінга та Тьюка найкращими яхтсменами року. А у 2016 році вони стали прапорцями новозеландської збірної на Олімпійських іграх.