OMEGA виходить на берег у Ньюпорті, щоб представити годинник з обмеженим тиражем

Як офіційний хронометрист Volvo Ocean Race, OMEGA стежить за діями у морі цього року. Моряки тепер зупинилися в Ньюпорт, штат Род-Айленд, щоб закінчити Leg 8 гонки, і OMEGA відсвяткувала момент, представивши годинник свого нового дизайнера.

Unveiling the Volvo Ocean Race winner's watch - Slide 2

Seamaster Planet Ocean Deep Black “Volvo Ocean Race” Limited Edition буде представлена ​​команді-переможцю перегонів цього року, коли вона завершиться у червні у Гаазі. Годинник також буде доступний публічно, але всього 73 моделі були створені загалом (на честь того, що вперше почалася Ocean Race).

Рейнальд Ешліманн, президент і головний виконавчий директор OMEGA, нещодавно розповів про годинник і сказав: «OMEGA дуже любила слідувати цій захоплюючій та унікальній гонці. Ми хотіли, щоб годинник нашого переможця був так само красиво оформлений, як і сам човен, а також чіткий і надійний, щоб відобразити жорсткі умови плавання, з якими стикаються конкуренти. Я думаю, що «Deep Black» – ідеальний спосіб зробити це, і ми з нетерпінням чекаємо, щоб уявити його команді-переможцю».

45-міліметровий хронометр, виконаний Master Chronometer Caliber 9900, є хронографом з чорним гумовим ремінцем. Корпус виготовлений із чорної кераміки, а червоний каучук використовується для покриття перших 15 хвилин односпрямованої панелі. Потім Liquidmetal ™ завершує частину дайвінгу, що залишилася.

Unveiling the Volvo Ocean Race winner's watch - Slide 3

Матовий чорний керамічний циферблат включає кожен номер з обмеженим тиражем, а також стрілки та індекси з білого золота 18К. На циферблаті о 3 годині OMEGA увімкнула червоне кільце Ocean Ocean Race з кольоровими стрілками та номером 12. Ще одне посилання на захід можна знайти на звороті, де OMEGA включила офіційний логотип Volvo Ocean Race.