Breitling представила нову капсульну колекцію на Geneva Watch Days 2021

Якщо ви любите вінтажні авто 1960-х років, вам точно сподобається нова капсульна колекція Breitling, представлена ​​в рамках годинникового салону Geneva Watch Days 2021. Бренд Breitling представив свою капсульну колекцію хронографів, натхненних трьома знаковими американськими спортивними автомобілями.

У колекцію увійшли 3 новинки, на створення яких команду Breitling надихнули легендарний автомобіль Shelby Cobra, Chevrolet Corvette другого покоління та кінематографічний Ford Mustang першого покоління. Якому автомобілю присвячена кожна з моделей, можна зрозуміти за кольором циферблату та відповідним логотипом.

Найяскравіший у цій трійці – хронограф Top Time Chevrolet Corvette. Червоний циферблат та чорні лічильники – відсилання до Chevrolet Corvette C2. Автомобіль випускався з 1963 по 1967 рік і набув широкої популярності під назвою Sting Ray.

Наймодніший екземпляр колекції – модель Top Time Ford Mustang із зеленим циферблатом. Ford Mustang першого покоління, на честь якого годинник отримав свою назву, випускався з 1964 по 1969 роки. Це був компактний та доступний спортивний автомобіль, який користувався величезною популярністю серед рок-зірок та акторів та знімався у величезній кількості фільмів.

Обидві моделі поєднує сталевий корпус 42 х 13,65 мм. Інші спільні риси – чорна тахіметрична шкала з помаранчевим та жовтим акцентами та механізм. Годинник оснащений калібром Breitling 25, він також калібр ЕTA 2892 з модулем хронографа Dubois-Depraz. Це сертифікований COSC автоматичний хронограф із точністю показань 1/8 секунди та запасом ходу 42 години.

Модель Top Time Shelby Cobra у синьо-білій кольоровій гамі. Це найменший хронограф у новій лінійці. Розміри сталевого корпусу моделі – 40 х 13,30 мм. У тон білим лічильникам тахіметрична шкала на циферблаті пофарбована у білий колір та розмічена червоними акцентами. За роботу годинника відповідає калібр Breitling 41, в основі якого також лежить автоматичний механізм ЕTA з модулем хронографа Dubois-Depraz. Запас ходу – 42 години.

Моделі чаов відрізняються розташуванням автомобільного логотипу. Моделі Top Time Chevrolet Corvette та Top Time Ford Mustang – хронографи з трьома лічильниками. Логотипи у вигляді прапорців та коня стоять тут у верхній частині циферблату. Top Time Shelby Cobra – хронограф із двома лічильниками. Логотип у вигляді кобри, що роздує капюшон, в цій моделі зміщений в нижню частину циферблата. Глухі задні кришки годинника також прикрашені гравіюваннями із зображенням відповідних логотипів.

Всі три моделі з капсульної колекції Breitling Top Time Classic Cars представлені з ремінцями із телячої шкіри зі штучною перфорацією у стилі ралі. Капсульна колекція не лімітована, але все ж таки певне обмеження є - вона проводитиметься тільки протягом одного року.