Frederique Constant Highlife Automatic Skeleton

Ви готові до годинника з відкритим серцем? Представляємо вам новинку годинник скелетони від Frederique Constant.

Скелетони - годинник з відкритим механізмом, дизайн якого миттєво привертає увагу і змушує розглядати цей шедевр знову і знову. Спробуйте відірвати погляд від циферблата, за сапфіровим склом якого безперервно працює механізм, — прозора задня кришка теж не приховує нічого, що відбувається всередині виробу — все рухається, обертається і ніби ширяє в невагомості. Незважаючи на оригінальний та нестандартний дизайн, вони легко та гармонійно поєднуються практично з будь-яким одягом. Підходять для щоденного носіння і так само чудово супроводжують на урочистих виходах у світ.
Єдине табу для них – це вологе середовище, умови підвищеного навантаження, за яких є ризик травмувати або намочити корпус виробу.

У моделі Frederique Constant Highlife Automatic Skeleton витончено виконаний у центрі циферблату глобус є однією з естетичних особливостей колекції. Чіткі лінії, оголені завдяки майстерній роботі каркасу, розкривають внутрішній пристрій швейцарського механізму FC-310. Ажурна Земля дає змогу побачити щось, але не все. Ті, хто особливо цікавий, оцінять відкриту задню кришку, яка показує механічну роботу виробу.

Цей новий годинник Highlife Automatic Skeleton доступний у двох лімітованих серіях по 888 екземплярів кожна. Перший втілює в собі таке улюблене поєднання кольорів Highlife: сталевий корпус і ремінець з синім циферблатом. Модель поставляється з другим змінним ремінцем із каучуку темно-синього кольору. Другий варіант - зі сталі з титановим PVD-покриттям антрацитово-сірого кольору - поставляється з ремінцем з того ж матеріалу, а також з ремінцем з каучуку того ж відтінку. У 41-міліметровому корпусі з автоматичним механізмом із запасом ходу 38 годин Highlife Automatic Skeleton демонструє чудово продуманий, загадковий та сучасний вигляд.

Новинка Frederique Constant Highlife Automatic Skeleton за кілька місяців стала основним продуктом Frederique Constant, і тепер колекція Highlife з'являється в новому світлі.