Certina відчуває спорідненість зі світовим океаном

Швейцарський бренд Certina завжди відчував спорідненість зі світовим океаном. Будь то участь у підводних дослідницьких проектах, розробка інноваційних годинників для дайвінгу або співпраця з Sea Turtle Conservancy. Вони завжди зберігають глибокий зв'язок із морською стихією.

Ось чому бренд так подобається ідея #tide ocean material®. Разом із вченими з Університету прикладних наук східної Швейцарії OST команда Certina розробила неперевершений метод механічної переробки пластикових відходів, виловлених в океані. З переробленого матеріалу створюються стильні, міцні та високоякісні ремінці, які будуть доступні для деяких моделей.

Годинник Certina призначений для тривалої експлуатації. І вони будуть вашим надійним, точним та стильним щоденним компаньйоном протягом довгих років. Але ставлення до упаковки було переглянуто командою. І тепер нове покоління упаковки, навпаки, свідомо наголошує на недовговічність. Представлена ​​високоякісна екологічна упаковка, вперше повністю виготовлена ​​з матеріалів, що переробляються.

Упаковка має стильний зовнішній вигляд, надійно захищає часові аксесуари. І при цьому тепер вона повністю переробляється. Навіть подушечки всередині футлярів виконані з органічної бавовни та переробленого поліестеру. Це робить їх частиною сталого екологічного циклу, що знижує навантаження на довкілля.