Messika by Kate Moss High Jewelry Fashion Show

Messika by Kate Moss High Jewelry Fashion Show – показ високої ювелірної моди будинку Messika відбувся 3 жовтня 2021 року у Парижі у садах історичного центру Ritz Paris. Ця подія знаменує собою найвищу точку співпраці між Валері Мессіка та культовою топ-моделлю Кейт Мосс. Зірковий захід відвідала не лише головна героїня колекції Кейт Мосс, а й спеціальна гостя показу Cardi B c чоловіком Offset, головний редактор американського видання журналу Vogue з 1988 року Анна Вінтур, дизайнер Крістіан Лабутен, топ-моделі Джордан Барретт, Тоні Гарр Тіна Кунакі та інші.

Кейт Мосс пристрасний колекціонер, про що свідчить її еклектичний гардероб, вона поєднує різні стилі, натхнення і епохи. Валері Мессіка виявила пристрасть Кейт Мосс до ювелірних прикрас, коли вона розкрила перед нею секрети своєї скриньки для коштовностей. Валері Мессіка та Кейт Мосс створили унікальну колекцію, яка дивиться на креативні та сучасні вироби високого ювелірного мистецтва по-новому, поєднуючи легендарний стиль ікони моди та діамантовий досвід Валері Мессіка.

Нова колекція Валері Мессіка та Кейт Мосс Messika by Kate Moss поповнилася 36 ексклюзивними новинками з винятковими діамантами, а також вставками з малахіту, бірюзи, перламутру та оніксу. Кольорові елементи привносять у високе ювелірне мистецтво яскраві фарби, а також демонструють несподівані поєднання текстур, увагу до деталей та стиль нео-порту.

Кожна деталь колекції продумана та розроблена з урахуванням двох напрямків: гармонійне поєднання всіх складових колекції та можливість носити їх не лише на шиї, вухах, зап'ястях, пальцях, а й на голові, руках та тілі.

Легка колекція сучасних розкішних прикрас, які ви можете носити грайливо відповідно до свого настрою та повсякденного стилю. Кожна прикраса з діамантом набуває нового виміру та відкриває нову історію. Історію, яка належить лише вам. Немає жодних правил, які потрібно дотримуватися, тільки ваші власні бажання! У цій колекції Валері Мессіка повною мірою демонструє ювелірний досвід Месіки та ставить його на службу жінкам. Результат - креативність, що перевершує всі очікування.