CHRONOMASTER EL PRIMERO SPORT LAND ROVER BAR TEAM EDITION

Марка Zenith з гордістю представляє новий хронограф, розроблений для професіоналів та любителів яхтового спорту. Обмежена серія Chronomaster El Primero Sport Land Rover BAR включає 250 екземплярів, оснащених легендарним годинниковим механізмом El Primero із частотою 36000 напівколивань/годину. Модель має новий ремінець з покриттям з вуглеволокна, що нагадує обробку судна команди, і корпус з водонепроникністю до 200 метрів, що робить цей годинник високоефективним приладом як на суші, так і на воді. Зворотний відлік розпочався! Марка Zenith та її нова модель Chronomaster El Primero Sport Land Rover BAR підтримуватимуть команду Land Rover BAR під час незабутньої пригоди під девізом #BringtheCupHome!

 

Народження нової легенди

З листопада 2016 року, після оголошення про співпрацю між Zenith та Land Rover BAR, претендентом на 35-й Кубок Америки, марка Zenith та команда під керівництвом Сера Бена Ейнслі об'єдналися перед майбутнім випробуванням. Нова модель Chronomaster El Primero Sport Land Rover BAR втілює найкращі швейцарські технології та інновації в поєднанні з оригінальним британським дизайном.

 

Годинник виконаний у стилі знаменитих El Primero 1969, що залишаються одними з найточніших у світі серійних хронографів, розроблених і виготовлених мануфактурою міста Ла-Локль в 1865 році і завоювали 2333 нагороди в області хронометрії за свою півторарічну історію. Під сталевим корпусом діаметром 45 мм ховається знаменитий автоматичний хронограф El Primero 400 B частотою 36000 200 коливань з інтегрованим колонним колесом. Нова модель має водонепроникність до XNUMX метрів і оснащена новим чорним ремінцем каучуковим з покриттям з вуглеволокна, з якого також виконані деякі деталі яхти. На задній кришці корпусу вигравірувано щасливе число Сера Бена Ейнслі, три, яке носять усі його переможні яхти.

 

Команда Land Rover BAR та R1

Про створення команди Ben Ainslie Racing (BAR) було оголошено 10 червня 2014 року у присутності Її Королівської Високості Герцогині Кембриджської. Лідер команди, чотириразовий золотий призер Олімпійських ігор та 34-й переможець Кубка Америки сер Бен Ейнслі, готовий представляти Британію на міжнародній арені та повернути Кубок Америки туди, де зародилося це змагання у 1851 році. Члени команди – одні з найкращих британських та іноземних спортсменів, дизайнерів, суднобудівників та представників екіпажу. У 2017 році 21-а британська команда, яка претендує на Кубок Америки, виступатиме в затоці Грейт Саунд на Бермудських островах на яхті, що одержала позначення R1 і здатна розвинути швидкість 60 миль на годину.

 

Лише 6 членів екіпажу та капітан Бен Ейнслі вступлять на борт яхти з високотехнологічними підводними крилами. На яхті довжиною 15 метрів розмістяться 67 метрів каната, 130 метрів гідравлічних шлангів та 1200 метрів електричних кабелів для підключення 190 датчиків та 4 відеокамер!

 

Zenith та нова модель Chronomaster El Primero Sport Land Rover BAR підтримуватимуть команду Land Rover BAR під час боротьби за Кубок Америки, найстаріший міжнародний трофей, що повертається до британських вод вперше за 165 років.

 

Головним побажанням марки Zenith членам Land Rover BAR стане девіз: #BringtheCupHome!

 

 

 

CHRONOMASTER EL PRIMERO SPORT LAND ROVER BAR TEAM EDITION

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ МОДЕЛІ

Арт.: 03.2282.400/91.R578

Часовий механізм El Primero 400 B, автоматичний підзавод

Калібр 13¼“` (діаметр: 30 мм)

Товщина годинникового механізму: 6,6 мм

326 деталей

Кількість каменів: 31

Частота 36 000 напівколивань/год (5 Гц)

Запас ходу не менше 50 годин

Оздоблення: ротор автопідзаводу з оздобленням «Côtes de Genève»

 

ФУНКЦІЇ

Центральні годинна та хвилинна стрілки

Мала секундна стрілка на позначці «9 годин»

Хронограф:

- Центральна стрілка хронографа

– 12-годинний лічильник на позначці «6 годин»

- 30-хвилинний лічильник на позначці «3 години»

Тахіметрична шкала

Вказівник дати на позначці «6 годин»

 

КОРПУС, ЦИФЕРБЛАТ І СТРІЛКИ

Діаметр: 45 мм

Діаметр задньої кришки: 37,7 мм

Товщина: 14,05 мм

Скло: опукле сапфірове скло з двостороннім покриттям антивідблиску

Задня кришка корпусу: прозоре сапфірове скло із логотипом команди Land Rover BAR

Матеріал: нержавіюча сталь

Водонепроникність 20 АТМ

Циферблат: темно-сірий, з ефектом матування

Вартові відмітки: з родієвим покриттям, фацетовані, з люмінесцентним покриттям Super-LumiNova® SLN C1

Стрілки: з родієвим покриттям, фацетоване, з люмінесцентним покриттям Super-LumiNova® SLN C1

 

РЕМІШКИ І ЗАСТІЖКИ

Артикул браслета: 27.00.2218.578

Оздоблення: чорний ремінець каучуковий з покриттям з вуглеволокна

Застібка 27.03.0208.940

Потрійна застібка зі сталі, що розкладається.

Обмежена серія з 250 екземплярів