ШВЕЙЦАРСЬКИЙ ГОДИННИЧИЙ БРЕНД HUBLOT КОЛЕКЦІЮ WATCH GALLERY SPECIAL EDITION

Hublot відкриває свою останню демонстрацію досконалості злиття оприлюдненням Classic Fusion Chronograph Aerofusion RED, створеним спільно з Watch Gallery.

Новий 45 мм хронометр є вже четвертим плодом співпраці в історії стійких та успішних стосунків між Hublot та The Watch Gallery. Цього сезону творча співпраця представляє новий та яскравий колір на нейтральній основі титанового корпусу з чорним керамічним обідком.

Відповідно до сміливого і впевненого іміджу Hublot, RED є ретельно продуманим акцентом тону, який можна побачити в лакованих кільцях, що прикрашають годинник, стрілках з родієвим покриттям і прошивці чорного ремінця зі шкіри алігатора. Полірований титановий корпус додає відчуття надійності та міцності. Досвід високого вартового мистецтва елегантно відкривається тренованому оку скелетним механізмом хронографа з автопідзаводом та запасом ходу о 42 годині.

Продовженням бачення Hublot розробки розкішного годинника є «змішування» традицій з інноваціями; унікальна філософія бренду видно в колекції Classic Fusion, яка поєднує класичну годинну майстерність та передовий дизайн із винятково тонкою роботою.

Classic Fusion є найсучаснішою та з колекцій Hublot, і була натхненна першими конструкціями авангардного бренду спочатку запущеними компанією у 1980 році, коли марка була заснована. Hublot першими новаторськи використовували золото з каучуком, зухвало сплавляли дорогоцінні та промислові матеріали в ітераціях, які порушили умовність годинної справи свого часу.

Спеціальне видання Classic Fusion Chronograph обмежується 45 одиницями, вони доступні в престижних точках продажу Hublot у Watch Gallery: Wonder Room, Selfridges, Oxford Street London; The Watch Gallery, Westfield та на сайті https://www.thewatchgallery.com/hublot-classic-fusion-automatic-ceramic-titanium-multi-coloured-dial-unisex-watch-525-nm-0137-lr-slf17. html

Бенуа Лечинь, бренд-директор Hublot у Франції, Бельгії, Люксембурзі, Великій Британії, Ірландії та Східній Європі, сказав:

«Ми із задоволенням представляємо новітню спільну розробку з одним із провідних вартових ритейлерів Сполученого Королівства. Hublot та The Watch Gallery поділяють бачення «злиття», і разом виростили наші бренди з цією філософією. Classic Fusion Aerofusion Chronograph RED, я впевнений, буде наслідувати величезний успіх попередньої співпраці з цією новою палітрою кольорів. Це партнерство продовжуватиметься».

Адріан Мароно, директор з мерчендайзингу в The Watch Gallery сказав:

«Я не можу повірити, що представляю нашу четверту колекцію Hublot. Я сподіваюся, ви погодитеся, що ми разом з Hublot, виробили кілька напрочуд ексклюзивних годин протягом останніх трьох років, використовуючи нашу галерею годин, як основну тему. Але для нашої 4-ї колекції настав час трохи струснутись, наважусь сказати, додати трохи спецій, того, в чому Hublot є абсолютними майстрами. Тому я радий уявити наш новий TWG Hublot Classic Fusion Chronograph Aerofusion RED. Суміш титану та кераміки для корпусу годинника, спортивні акценти червоного на циферблаті та ремінці надають годиннику остаточного спортивного вигляду. Я сподіваюся, що ви знайдете цей годинник чарівним».